Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σχετικά με τις δηλώσεις Εζρά για τον όρο στο συμβόλαιο του

Σχετικά με τις δηλώσεις Εζρά για τον όρο στο συμβόλαιο του


Αναρτήθηκαν σήμερα δηλώσεις του Εζρά οι οποίες έγιναν σε ΜΜΕ της πατρίδας του και φαίνεται πως ο Ισραηλινός είτε δεν έχει αντίληψη των πραγμάτων είτε εκφράζει μία θέση η οποία απέχει από την πραγματικότητα.

Είπε λοιπόν ο Εζρά… «Είχα ένα όρο για τα Σάββατα. Μάλλον ο θρησκευτικός τρόπος ζωής μου δεν μου επιτρέπει να πετύχω στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο. Η καλύτερη απόφαση για μένα ήταν να επιστρέψω στη χώρα μου. Υπέγραψα αυτόν τον όρο και ένιωθα τη λύπη τους. Το υπέγραψαν στην αρχή, αλλά αυτό δεν εφαρμόστηκε στην πραγματικότητα και ξαφνικά υπήρχαν καταστάσεις που με ώθησαν εκτός ομάδα, δεν το είδαν με καλό μάτι. Όλα τελείωσαν»

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σεβάστηκε από την αρχή τους όρους που τέθηκαν και τις θρησκευτικές συνήθειες του Εζρά ωστόσο ήταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που δεν επέδειξε τον απαιτούμενο επαγγελματισμό κατά την παραμονή του στην ομάδα.

Τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρει ο Εζρά. Έχουμε γνώση κάποιων γεγονότων ωστόσο δεν θεωρούμε χρήσιμο να δώσουμε συνέχεια. Ο παίκτης δεν είναι πλέον μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σαφώς αυτό είναι καλό και για την ομάδα αλλά και για τον ποδοσφαιριστή.