Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τυφλή αλλά και κουφή η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στην Κύπρο

Τυφλή αλλά και κουφή η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στην Κύπρο


Αναμέναμε αυτή την εβδομάδα να ανακοινωθούν οι τιμωρίες για τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Αποέλ και του Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Βλέπουμε λοιπόν σήμερα ότι το Αποέλ τιμωρήθηκε ΜΟΝΟ για ρήψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς του. Το πρώτο ερώτημα που εγείρεται είναι, αν όσοι έριξαν αντικείμενα σε αυτόν τον αγώνα έτυχαν της ίδιας αντιμετώπισης με τους ΟΜΟΝΟΙΑτες στο ντέρμπι με το Αποέλ.

Το δεύτερο ερώτημα είναι, γιατί δεν είδαμε στις τιμωρίες του Βρυωνίδη τους Βάτερμαν και Πετεβίνο. Ο Βάτερμαν πέταξε προκλητικά μπουκάλι το οποίο κτύπησε στο έδαφος και βρήκε τον  βοηθό διαιτητή ενώ ο εκπρόσωπος τύπου του Αποέλ, μπήκε αντικανονικά στο γήπεδο με το τέλος του αγώνα ενώ προέβη και σε δηλώσεις κατά της διαιτησίας, με την ειρωνική ανάρτηση αλλά και τοποθέτηση με τον «τιμοκατάλογο».

Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στην Κύπρο είναι και τυφλή αλλά και κουφή όταν πρόκειται για τη συγκεκριμένη ομάδα. Δυστυχώς!

Ακόμα κι αν ο διαιτητής δεν έγραψε στο φύλλο αγώνος όσα έγιναν με το τέλος του παιχνιδιού θα μπορούσε ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ να προβεί σε αυτεπάγγελτη παραπομπή.