Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Άδικο, λένε στην Ανόρθωση, να πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ Τσάμπιονς Λιγκ…

Άδικο, λένε στην Ανόρθωση, να πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ Τσάμπιονς Λιγκ…


Μέσα από τη σημερινή του τοποθέτηση ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας είπε πως θα είναι άδικο για την Ανόρθωση, να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τσάμπιονς Λιγκ και η δική του ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ τη στιγμή που υπάρχει ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ας δούμε μία μία τις τοποθετήσεις του…

  • «Η θέση της Ανόρθωσης είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο. Με όσα δηλώνουν οι ειδικοί και οι επιστήμονες, είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να επαναρχίσει το πρωτάθλημα μέσα στον Ιούνιο κεκλεισμένων των θυρών και οι προπονήσεις να επαναρχίσουν στα μέσα Μαΐου. Οπότε υπάρχουν λύσεις εφόσον πάνε όλα καλά. Λίγο πολύ αυτή είναι θέση μας. Αν οι ειδικοί λένε μπορεί αυτό να συμβεί, τότε θα μπούμε σε μια διαδικασία να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και ακολούθως στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η θέση της είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο ωστόσο όταν λες να επαναρχίσουν οι προπονήσεις, θεωρούμε πως εννοείς ότι στην Ανόρθωση πρέπει να ξανά-επαναρχίσουν. Αφού γίνατε ρεζίλι, αφού έπρεπε να σας γίνουν συστάσεις για να κλείσετε το προπονητικό σας κέντρο και οι ποδοσφαιριστές σας δέχθηκαν απλά πρόστιμο αντί να υπάρχουν κυρώσεις και από την ομοσπονδία, μας λέτε τώρα για επανέναρξη προπονήσεων.

  •  «Κάποιοι φέρνουν το παράδειγμα της Ολλανδίας και το συγκρίνουν την Κύπρο όμως δεν είναι τα ίδια δεδομένα. Στην Ολλανδία θα παραμείνουν όλα κλειστά, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι εντελώς διαφορετικό να στεφθεί πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ και είναι διαφορετικό να γίνει κάτι τέτοιο στην Κύπρο. Έχει παιχθεί μόλις ένα παιχνίδι στα πλέι οφ. Θα θεωρείται πάρα πολύ άδικο να βρεθεί η Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ δεν υπάρχει βαθμολογική διαφορά. Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά».

Η περίπτωση διακοπής αδικεί όλους, όμως υπάρχει μία βαθμολογία την οποία πρέπει να δεχθούμε και διαμορφώνεται από τους κανονισμούς της ΚΟΠ. Διότι θυμίζουμε στους Ανορθωσιάτες ότι σήμερα είμαστε εμείς πρώτοι και όχι αυτοί διότι τους κερδίσαμε. Αυτοί δεν μας κέρδισαν.

  • Αν θα δέχονταν στην Ανόρθωση να παίξουν αγώνα μπαράζ τίτλου με Ομόνοια: «Σαφώς. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να αναδειχτεί ο πρωταθλητής. Δεν θα διαφωνούσαμε σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλο τρόπος».

Όχι φιλαράκο. Αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε τις αγωνιστικές που έμειναν. Ένα παιχνίδι τελικό για να διαπραγματευτούμε τη διοργάνωση που θα παίξουμε μόνο εσάς βολεύει. Ε δεν θα γίνεται πάντα ότι βολεύει τους άλλους. Αυτό… ούτε να το σκέφτεστε!