Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τι εννοεί ο αρθρογράφος…;

Τι εννοεί ο αρθρογράφος…;


Την ώρα που η ποδοσφαιρική Ευρώπη, μαζί και η Κύπρος, συνεδριάζουν και συσκέπτονται συνεχώς, την ώρα που όλοι εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο και τα πρωταθλήματα θα κριθούν στο γήπεδο όπως επίσης και οι θέσεις για την Ευρώπη διαβάσαμε χθες ένα άρθρο το οποίο μας έκανε να διερωτηθούμε στο κατά πόσον κρύβεται κάτι πίσω από όλες αυτές τις συσκέψεις που πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό με θέμα το ποδόσφαιρο.

Η ιστοσελίδα kerkida.net αναφέρει…  «Αν δεν συμπληρωθεί το πρωτάθλημα, ο μαραθώνιος των 32 αγωνιστικών, τότε έχοντας ακόμη 9 αγωνιστικές ΠΟΤΕ και κανένας δεν πρόκειται να αναδείξει πρωταθλητή, όπως δεν θα αναδείξει ούτε και κυπελλούχο από τη στιγμή που η διοργάνωση είναι ακόμη στα ημιτελικά.

Μαζεύουμε την τοποθέτησή μας σημειώνοντας πως σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν πρωταθλήματα (σε Κύπρο και οπουδήποτε αλλού), αν θα πρέπει να δηλωθούν ομάδες για την Ευρώπη, αυτό θα γίνει με κάποιο τρόπο αλλά επαναλαμβάνουμε δεν θα υπάρξει ποτέ επίσημη κατάταξη με θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα».

Και θέτουμε τα ερωτήματα.

Γνωρίζει κάτι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα;

Τι εννοεί ο αρθρογράφος όταν λέει πως «αν θα πρέπει να δηλωθούν οι ομάδες στην Ευρώπη, αυτό θα πρέπει να γίνει με κάποιο τρόπο»; Ποιος είναι αυτός ο τρόπος;

Αν έχει έρθει κάτι εις γνώσιν της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ας το μοιραστεί με τον κόσμο.