Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το Αποέλ και η μέρα που άρχισε το σερί του, για όσους...

Το Αποέλ και η μέρα που άρχισε το σερί του, για όσους δεν θυμούνται τι έγινε


Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήρτησε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε πριν από κάμποσα χρόνια στο Μακάρειο με αντίπαλο το Αποέλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κερδίσει σε εκείνον τον αγώνα με 5-3.

Λίγο μετά την ανάρτηση της ομάδας μας, το Αποέλ θεώρησε σκόπιμο να ποστάρει ένα γκολ που σημείωσε ο Αλωνεύτης σε βάρος μας, σε παιχνίδι που έγινε τον Μάιο του 2013, παιχνίδι το οποίο κέρδισε το Αποέλ με 4-3.

Ξέρουμε ότι όσες επιτυχίες κι αν πετύχουν θα νιώθουν πάντοτε ότι ζουν στη σκιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά τόσο κόμπλεξ δεν το περιμέναμε, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία ομάδα η οποία κατέγραψε επιτυχίες, όπως κι αν τις πέτυχε.

H ανάρτηση του Αποέλ ήταν αυτή:

«Στις 21/05/2013 ο Αλωνεύτης σκοράρει στο 30ο δευτερόλεπτο και ανοίγει το σκορ απέναντι στην Ομόνοια. Γνωρίζετε τι το ιδιαίτερο ακολούθησε από εκείνη την στιγμή και μέχρι σήμερα έτσι ώστε να παραμείνει ως σημείο αναφοράς στην ιστορία των «αιωνίων» ντέρμπι?»

Αρχικά σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο σηματοδότησε, όπως λέει το Αποελ, αυτά που ακολούθησαν να σας θυμίσουμε τι έγινε σε εκείνο το, βαθμολογικά αδιάφορο ματς.

Γκολ οφσάιντ το Αποελ, ακυρωθέν γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ανύπαρκτο οφσάιντ για να αρχίσει το σερί. Πάντοτε με τη βοήθεια άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Το τι ακολούθησε για να έχετε σήμερα να λέτε για το σερί σας βεβαίως το γνωρίζουμε.

Απάντηση Ομόνοιας σε ΑΠΟΕΛ με φωτογραφίες: «Σοβαρά τώρα, θέλετε να ...

αποελ - ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2 · Kifines · OMONOIA Fans Portal

 

Το σερί σας σύντομα τελειώνει. Αυτό κρατήστε το και να γνωρίζεται πως από δω και πέρα δεν σας σώζει κάνενας Σκάμπης, Μασιάς, κανένας Βασιλάκης ή Νικολάου.

Θα τα πούμε ξανά σύντομα στο γήπεδο.

Ανυπομονούμε!!!