Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Αυτός ο τύπος που καταφέρνει, με το σπαθί του, να «κερδίσει» την...

Αυτός ο τύπος που καταφέρνει, με το σπαθί του, να «κερδίσει» την αντιπάθεια


Την ώρα που οι επηρεαζόμενες ομάδες από την διαφαινόμενη διακοπή ψάχνουν τη φόρμουλα ώστε η απόφαση να γίνει όσο το δυνατόν πιο δίκαιη για όλες, ο Χαμπουλλάς κλέβει με τη συμπεριφορά του (εδώ και μέρες η αλήθεια) την παράσταση.

Όπως διαβάζουμε, στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη ανέφερε ότι αποζημιώσεις δεν θα δει κανείς από αυτόν και ότι βγάλει απ’ την Ευρώπη η Ανόρθωση θα παραμείνει στα ταμεία της. Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, να πούμε ότι ήταν μία πρόταση που τέθηκε από τις πρώτες μέρες ως μία πιο δίκαιη λύση για τις δύο ομάδες που θα στερηθούν της δυνατότητας να διεκδικήσουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο λόγω της διακοπής, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ.

Ο Χαμπουλλάς τα έχει χαμένα και αντιδρά πλέον σάν νήπιο που η μάνα του του λέει πως δεν θα το πάρει στο Λούνα Παρκ και για να την εκδικηθεί τσιρίζει μέχρι να το ακούσει η γειτονιά, νομίζoντας πως έτσι την κάνει ρεζίλι.

Σιγά σιγά πάντως ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, αυτός ο τύπος που δεν υπολογίζει νομοθεσίες και κανονισμούς (ξέρετε όλοι σε τι αναφερόμαστε), κερδίζει με το σπαθί του την αντιπάθεια όλων!