Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Έρχεται στην Κύπρο παίκτης που κατηγορήθηκε για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών

Έρχεται στην Κύπρο παίκτης που κατηγορήθηκε για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών


Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ισραηλινός Ατζίλι ήρθε σε συμφωνία με το Αποέλ, οι πλείστοι έσπευσαν άμεσα να αναρτήσουν το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ήταν στην Μπεϊτάρ.

Ναι, έχει στο παρελθόν του γκολ, έχει όμως στο παρελθόν του και κατηγορίες για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών. Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που αποπέμφθηκε από την Μακάμπι η οποία τερμάτισε μονομερώς το συμβόλαιο του, αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η πρώην ομάδα του Μπεϊτάρ κι άλλες ομάδες στη χώρα τον απέρριψαν, αυτός είναι και ο λόγος προφανώς που φεύγει από το Ισραήλ.

Κι όμως αυτό δεν απέτρεψε το Αποέλ από του να συμφωνήσει με τον παίκτη φέρνοντας τον στο νησί μας.

Πιο κάτω παραθέτουμε μία ανοικτή επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ένας γονέας.

«Αγαπητά ΜΜΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι των ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ συγκεκριμένης ομάδας.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής, κατηγορείται στη χώρα του για αποπλάνηση, χορήγηση αλκοολούχων ποτών και βιασμό ανήλικων κοριτσιών.

Όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει παραδεχτεί τη σεξουαλική επαφή με τις ανήλικες, καθώς και τη χορήγηση του αλκοόλ και η υπερασπιστική γραμμή του είναι ότι “δεν ήξερα πως είναι ανήλικες”.

Όταν ομάδες της χώρας του απορρίπτουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του, μετά από συνομιλία με τους δικηγόρους των κοριτσιών και αφού μαθαίνουν τι έκανε ο συγκεκριμένος κύριος.

Όταν η ομάδα του έχει διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο του λόγω της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Τότε το ΗΘΙΚΟ κομμάτι, αυτό που αφορά τον χαρακτήρα του ενδεχόμενου ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, είναι πολύ σημαντικότερο του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ και είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που είτε υποβαθμίζετε, είτε αγνοείτε παντελώς το γεγονός.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Με εκτίμηση,

Ένας πατέρας ανήλικου κοριτσιού»

 

Σημειώνουμε πάντως ότι δεν γνωρίζουμε εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει καταδικαστεί από τα αρμόδια δικαστήρια και ως εκ τούτου ισχύει και για αυτόν το τεκμήριο της αθωότητας.

Tο Αποέλ όμως δεν έχει κανένα ελαφρυντικό!!!