Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δεν παρέλαβε επιστολή από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Υπουργός Υγείας

Δεν παρέλαβε επιστολή από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Υπουργός Υγείας


Σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα goalnews.com παραθέτει τις πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου δεν παρέλαβε ποτέ επιστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν γνώριζε για το αίτημα της ομάδας μας για μικρό αριθμό φιλάθλων στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Από τα Μέσα Ενημέρωσης ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας για το αίτημα της Ομόνοιας για παρουσία μικρού αριθμού οπαδών της, στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ!

Πληροφορίες του «Goal.com.cy» αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Ιωάννου δεν παρέλαβε ποτέ μια τέτοια επιστολή κι έδωσε οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, καθώς επίσης και στην Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, να διερευνηθεί το όλο θέμα. Έγινε μάλιστα μια πρώτη έρευνα σε ταχυδρομικές θυρίδες και ηλεκτρονικά ταχυδρομεία (e-mail) του υπουργείου, αλλά δεν βρέθηκε επιστολή της Ομόνοιας.

Εκείνο που ξενίζει ιδιαίτερα, είναι το γεγονός ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι έχουν σταλεί δύο επιστολές στο υπουργείο Υγείας με κοινοποίηση προς την ΚΟΠ. Και καμιά απ’ αυτές τις επιστολές, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο υπουργείο Υγείας, δεν έφτασε στον Κωνσταντίνο Ιωάννου! Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΚΟΠ ενημερώθηκε γραπτώς για το αίτημα των πρασίνων, χωρίς ωστόσο να της κοινοποιηθεί αυτούσια η επιστολή.