Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δημόσια έκκληση από Θεόδωρο Αντωνίου για Γκαζαριάν: “Κανείς δεν μας απαντά,κανείς δεν...

Δημόσια έκκληση από Θεόδωρο Αντωνίου για Γκαζαριάν: “Κανείς δεν μας απαντά,κανείς δεν επιστρέφει το τηλεφώνημα μας”


Ο Διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στα ΜΚΔ απευθύνει δημόσια έκκληση στον Υπουργό Υγείας για να βοηθήσει όσο αφορά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Γκεβόργκ Γκαζαρίαν που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση του:

“Απευθύνω ΔΗΜΟΣΙΑ έκκληση προς τον αξιότιμο Υπουργό υγείας όπως μας βοηθήσει για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γκεβόργκ Γκαζαριάν που έχει διαγνωστεί θετικός στον Κορονοϊό και ο οποίος περιμένει από το πρωί τους αρμόδιους του υπουργείου να αποφασίσουν να ενημερώσουν την υπηρεσία ασθενοφόρων για να τον μεταφέρει σε ξενοδοχείο στην Τερσεφάνου, όπως μας ενημέρωσαν από χθες ότι θα έπρατταν.
Εδώ και 2 ώρες καλούμε από το τηλέφωνο της ΑΕΛ και τα κινητά μας τηλέφωνα στα νούμερα 22605306, 22605659, 22514249 και 22514244 αλλά μάταια! Κανείς δεν απαντά, κανείς δεν επιστρέφει το τηλεφώνημα μας και πραγματικά η ιστορία έφτασε στο απροχώρητο.
Ο Γκεβόργκ αναμένει από το πρωί το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί, η οικογένεια του αγωνιά και όλο αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο!
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες ο Γκεβόργκ, αφού έχουν δείξει ανθρωπιά και ενδιαφέρον, αφού ήταν αυτοί που μας ενημέρωσαν για το όλο ζήτημα και επειδή είναι στη διάθεση μας για να φροντίσουν τον ποδοσφαιριστή μας. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια και την αγωνία τη δική τους αφού όπως μας εξήγησαν θα πρέπει να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής μας από το ξενοδοχείο, έτσι ώστε να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο και να προχωρήσουν στην εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων.
Ενεργούμε με τον τρόπο αυτό διότι δεν έχουμε άλλη διέξοδο.”