Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δικαίωση Μαργκάσα στο Δικαστήριο

Δικαίωση Μαργκάσα στο Δικαστήριο


Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας δικαίωσε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ρενάτο Μαργκάσα με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχώρησει εναντίον του πρώην προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ιβάιλο Πέτεφ.

Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π

Τον ποδοσφαιριστή Ρενάτο Μαργκάσα δικαίωσε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχωρήσει ο ποδοσφαιριστής, εναντίον του προσώπου που προέβη σε δηλώσεις εναντίον του, τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι δηλώσεις αυτές ήταν δυσφημιστικές και έπληξαν το επαγγελματικό κύρος και την υπόληψη του Ρενάτο Μαργκάσα, έγιναν κακόβουλα σε μια προσπάθεια μετατόπισης σε τρίτα πρόσωπα των ευθυνών και των λόγων αποτυχίας της ομάδας και οδήγησαν στον πρόωρο τερματισμό της εργοδότησης του Ρενάτο Μαργκάσα από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας.

Το Δικαστήριο διέταξε το πρόσωπο που προέβη στις επίδικες δηλώσεις να καταβάλει στο Ρενάτο Μαργκάσα αποζημιώσεις τόσο για δυσφήμιση όσο και για επιζήμια ψευδολογία.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την πρώτη στιγμή την νομική αρωγή και υποστήριξη του ΠΑ.Σ.Π., με τον Σύνδεσμο να στέκεται δίπλα από το μέλος του από την αρχή της όλης διαδικασίας.