Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Όταν η «αλλεργία» σου σε κάνει να… δείχνεις, κάπως καθυστερημένα, υπερβάλλοντα ζήλο

Όταν η «αλλεργία» σου σε κάνει να… δείχνεις, κάπως καθυστερημένα, υπερβάλλοντα ζήλο


Μάλιστα. Το ακούσαμε κι αυτό. Ο άνθρωπος ο οποίος επί μήνες αμφισβητούσε τις καταθέσεις του Σταύρου Παπασταύρου για τα κακώς έχοντας του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ο άνθρωπος ο οποίος κάθε άλλο παρά συνέβαλε στο να καθαρίσει ο «Σταύλος του Αυγεία», παρά το γεγονός ότι υπήρξαν φακέλοι στοιχειοθετημένοι, βγήκε σήμερα στο προσκήνιο.

Μία μέρα μετά τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Δόξα έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογία και προστασίας του αθλητισμού και ζητά να εξεταστεί το χθεσινό παιχνίδι κάνοντας αναφορά σε χειραγώγηση του.

Η επιστολή του:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, οφείλει να εξετάσει αυτεπάγγελτα το ενδεχόμενο χειραγώγησης του χθεσινού αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΔΟΞΑΣ.

Οι θέσεις αθλητικών παραγόντων, αριθμού μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι ίδιες οι σκηνές του αγώνα που μεταδιδόταν απ’ ευθείας, αποτελούν ενδείξεις για έρευνα. 

Τέτοιες περιπτώσεις εμπίπτουν στην δικαιοδοσία της Επιτροπής και οφείλουν οι ομάδες, παράγοντες και φίλαθλος κόσμος να στηρίζουν την Επιτροπή όταν για το καλό του αθλήματος προβαίνει σε έρευνα μετά που προκύπτουν ενδείξεις.

Αντρέας Παπαχαραλάμπους
Τέως Πρόεδρος Επιτροπής Δεοντολογίας 
και Προστασίας του Αθλητισμού».

Αυτός είναι ο τέως πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους. Φαίνεται η αλλεργία του στο πράσινο δεν του επιτρέπει να πράξει διαφορετικά. Παρά το γεγονός ότι όταν ήταν τοποθετημένος στη θέση του και κρατούσε στα χέρια του το… μαχαίρι, ποτέ δεν το «έφτασε μέχρι το κόκκαλο», ξύπνησε σήμερα και είπε να ασχοληθεί λίγο.

Την ώρα δηλαδή που εκκρεμούν… η υπόθεση Λαρένα για τα στημένα, μία δίκη δύο διαιτητών που έχει κάπου καταχωνιαστεί και ξεχαστεί, την ώρα που συγκεκριμένος πρόεδρος κατηγορήθηκε για διττό ρόλο στο ποδόσφαιρο μας (Πρόεδρος ομάδας-Μάνατζερ) ζητώντας μάλιστα «μαύρα» για υλοποίηση συγκεκριμένης μεταγραφής, και ενώ κάμποσες 10άδες κόκκινοι φάκελοι μένουν ακόμα στα συρτάρια βγαίνει σήμερα ο Παπαχαραλάμπους να το παίξει Ρόμπιν Χουντ του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Επικαλείται μάλιστα, ως στοιχείο, τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

Που ήσουν πέρσι και ήρθες φέτος κύριε Παπαχαραλάμπους; Τόσα χρόνια τι βλέπαμε δηλαδή από τις οθόνες μας;

Αρχίζει κάπου να ξεφεύγει το πράγμα σήμερα. Μιλήσαμε το πρωί για ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ ως η ευνοημένη της υπόθεσης και αναμένουμε αντίδραση από την ομάδα μας.