Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ερωτήματα ΑΚΕΛ για το γήπεδο Λεμεσού και πρόταση για το όνομα

Ερωτήματα ΑΚΕΛ για το γήπεδο Λεμεσού και πρόταση για το όνομα


Το ΑΚΕΛ Λεμεσού απευθύνει ερωτήματα για το γήπεδο της Λεμεσού προτείνοντας μάλιστα και όνομα για το στάδιο.

Αναλυτικά:

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού, ανακοινώνει σχετικά με το νέο γήπεδο Λεμεσού, ότι εγείρονται σοβαρά ερωτήματα πως ξαφνικά διαπιστώθηκε από 13000 χιλιάδες θέσεις, όπως προβλέπονταν στην προσφορά και την κατακύρωση της, φτάσαμε στις 9500 χιλιάδες.

Ποιο συγκεκριμένα:

Τι συνέβηκε και από την μια στιγμή στην άλλη να υπάρχει αυτή η διαφορά στη χωρητικότητα του έργου?
Αν υπήρξαν οποιεσδήποτε αλλαγές ή διαφοροποιήσεις, ποιος αποφάσισε για την τελική?

Το έργο ξεκίνησε με κόστος 15 εκ. ευρώ, που περιλάμβανε 13000 χιλιάδες θέσεις, στοιχίζει στην πορεία 38 εκ. ευρώ, δηλαδή 23 εκ. ευρώ περισσότερα και δεν γνωρίζουμε τελικά πόσες θέσεις θα είναι! Πάλι ο φορολογούμενος πολίτης καλείται να πληρώσει το λογαριασμό!

Είναι σαφές ότι απουσιάζει η διαφάνεια και η τεκμηρίωση από τις απαντήσεις που δίνονται.
Ζητούμε άμεσα πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις και όχι «ναι μεν αλλά». Η χρηστή διοίκηση και η διαφάνεια πρέπει να επικρατήσουν!

Παράλληλα η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού σε επιστολή της που έχει αποστείλει στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, προτείνει όπως στον διάλογο που γίνεται σχετικά με την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κολόσσι, όπως συμπεριληφθεί η ονομασία σε «Ειρήνης και Φιλίας».

Πρόκειται για έννοιες πανανθρώπινες και οικουμενικές, διαχρονικές που έχει ανάγκη ο τόπος και ενώνουν τους ανθρώπους.

Αποτελεί μάλιστα μια πολύ καλή διεθνή προβολή για τη χώρα μας με δεδομένο ότι το Γήπεδο θα χρησιμοποιείται για διεθνούς αγώνες.