Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Στα όρια του ανεξήγητου… το ότι δημιουργούν κλίμα πριν το ντέρμπι; Μάλλον...

Στα όρια του ανεξήγητου… το ότι δημιουργούν κλίμα πριν το ντέρμπι; Μάλλον όχι


Δεν άρεσε στο Αποέλ η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ η οποία αναφέρετο σε σωστή χρήση του VAR στους αγώνες της 15ης και της 16ης αγωνιστικής.

Δείτε ΕΔΩ.

Εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων, βάλλοντας κατά του αρχιδιαιτητή Μάζιτς, δημιουργώντας παράλληλα κλίμα πριν το ντέρμπι αιωνίων.

Βλέπετε δεν άρεσε στο Αποέλ το γεγονός ότι οι διαμαρτυρίες του για τις αποφάσεις στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση έπεσαν στο κενό. Εννοείται! Αυτοί αρέσκονται στο να ακούνε μόνο την άποψη του κάθε λογής… Τσίκινη. Κι ο νοών νοείτο.

Δεν θα αναρτήσουμε την ανακοίνωση τους. Όποιος ενδιαφέρεται να την διαβάσει ας την ψάξει αλλού.

Κι επειδή στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση έκανε αναφορά το Αποέλ για μία απόφαση μή καταλογιμού πέναλτι υπέρ τους, για ένα χέρι στην περιοχή, ανγοώντας προφανώς τους στοιχειώδεις κανονισμούς και οδηγίες σε περιπτώσεις παρόμιες (όταν μιλάμε για φυσική και αφύσικη θέση)… χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως ανεξήγητη, θα πούμε στους φίλους μας του Αποέλ τι λογιέται απόφαση… στα όρια του ανεξήγητου, απλά αναρτώντας τούτη τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάνει ένα σπορ

Θυμάστε τι αποφάσισε ο διαιτητής έτσι; Θυμάστε επίσης ότι καλέστηκε από τον Βαρίστα να την ελέγξει;

Η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν κλίμα πριν τον μεταξύ μας αγώνα, θα λέγαμε ότι δεν μας ξαφνιάζει. Θα πρέπει ωστόσο να γίνουν ενέργειες, από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ώστε να διασφαλιστεί πως θα παιχτεί ένα ντέρμπι δίκαιο και όσοι οριστούν να το διευθύνουν θα μπουν στο γήπεδο ανεπηρέαστοι για να παίξουν στα ίσα τις δύο ομάδες.

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο για κανέναν!