Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Παναγή: «Τηλεφωνούν σε διαιτητές και προσπαθούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα»

Παναγή: «Τηλεφωνούν σε διαιτητές και προσπαθούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο Μάριος Παναγή, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Βλέπουμε τη διαιτησία να παραπαίει, είναι εκτίμηση που επικρατεί και στην κοινή γνώμη. Από τη στιγμή που ο εκάστοτε πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας δέχεται παρεμβάσεις, πάει να παει ότι η πηγή του κακού είναι άλλη. Δεν θέλω να επεκταθώ επί της ώρας γιατί θα έχω δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία θα είναι άκρως αποκαλυπτική. Θα γίνει την Τρίτη ή την Πέμπτη. Τα πράγματα βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο. Βλέπουμε διαιτητές που ούτε έξω από γήπεδο δεν πρέπει να περνούν. Βλέπουμε διαιτητές να καρατομούνται.

Έχω όλη τη διάθεση να αποβάλω τα σάπια μήλα από τον σύνδεσμο και να τα στείλω του προέδρου της ΚΟΠ. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Δεν είναι όλοι οι διαιτητές κακοί. Τι χειρότερο είχε η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου με τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους; Τι καλό έχει προσφέρει η ΚΟΠ στο ποδόσφαιρο; Νομίζω το βλέπουμε όλοι. Πέστε μου τι πάει καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μέλη της εκτελεστικής τηλεφωνούν σε διαιτητές και προσπαθούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα τον κατονομάσω. Τους δίνω δημόσια την προειδοποίηση να σταματήσουν».

 

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

Πηγή: 24sports.com.cy