Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ανακοίνωση ΚΟΠ για εκθέσεις UEFA για στοιχηματική δραστηριότητα και video αγώνων Β’...

Ανακοίνωση ΚΟΠ για εκθέσεις UEFA για στοιχηματική δραστηριότητα και video αγώνων Β’ Κατηγορίας


Αναφορικά με δημοσιεύματα για την κινηματογράφηση των αγώνων του Πρωταθλήματος Β´ Κατηγορίας, προς  αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, η ΚΟΠ διευκρινίζει πως προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να  κατέχει οπτικογραφημένο υλικό από όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, κατέχει και το βίντεο του αγώνα για τον οποίο ήρθε έκθεση με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Σε σχέση με τις εκθέσεις της UEFA για αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, η ΚΟΠ ξεκαθαρίζει πως σε όλες τις περιπτώσεις, ακολουθείται  η διαδικασία, όπως αυτή είχε συμφωνηθεί με την Επιτροπή Δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού όπως επίσης και με την Αστυνομία.

Η ΚΟΠ καθησυχάζει όσους ενδεχομένως ανησυχούν και σημειώνει πως, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς αχρείαστες τοποθετήσεις και τυμπανοκρουσίες, κάνει όλες τις δέουσες ενέργειες για προστασία του αθλήματος. Στόχος της ΚΟΠ ουδέποτε ήταν η δημιουργία εντυπώσεων και η πρόκληση αχρείαστων αντιπαραθέσεων.

Στόχος και αποστολή της ΚΟΠ είναι  οι ουσιαστικές ενέργειες προς όφελος του ποδοσφαίρου. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το κυπριακό ποδόσφαιρο ας ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.