Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Είπε ο Σωφρόνης για το ντέρμπι

Είπε ο Σωφρόνης για το ντέρμπι


Μίλησε ραδιοφωνικά ο πρώην προπονητής του Αποέλ, Σωφρόνης Αυγουστή. Αναφέρθηκε στο ντέρμπι μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Αποέλ.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Σωφρόνης Αυγουστή.
«Ο κάθε συνάδελφος θα προσπαθήσει να βρει τις αδυναμίες του αντιπάλου και η ομάδα που θα είναι 100% έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι θα πάρει τη νίκη. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Ο ενθουσιασμός, η ψυχολογία, το πάθος, κάποτε και η τύχη.
Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το γκολ. Δεν ξέρεις πώς θα βγουν αυτά τα παιχνίδια. Είναι ένα ντέρμπι που έχει μεγάλη διαφορά από τα συνηθισμένα παιχνίδια. Ξέρουμε πόσα έχει να κερδίσει η ομάδα που θα νικήσει στο ντέρμπι», είπε αρχικά και πρόσθεσε και για τα άλλα ντέρμπι της αγωνιστικής:
«Σε όλα τα ντέρμπι της αγωνιστικής δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι εξαιρετικές ομάδες. Είναι 50-50, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν σου βγουν τακτικά κάποια πράγματα θα πάρεις τους τρεις βαθμούς».

Για τους Κβιλιτάια-Μάγκλιτσα: «Σίγουρα είναι πίσω, και οι δύο δεν είναι ευχαριστημένοι από τον εαυτό τους. Πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στις προπονήσεις για να βρουν ρυθμό και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για την αμυντική βελτίωση του ΑΠΟΕΛ: «Έχει βελτιωθεί η αμυντική γραμμή, και με το νέο συνάδελφο ενώ πάνε πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν. Δεν είναι όμως μόνο η αμυντική γραμμή αλλά όλη η αμυντική λειτουργία».

Για την Ομόνοια: «Η Ομόνοια άρχισε να βγάζει αρκετούς αυτοματισμούς, μπορεί να σε τιμωρήσει αν βρει χώρους με γρήγορες αντεπιθέσεις. Έχει ταχύτητα και ποιότητα μπροστά, σίγουρα θέλει μεγάλη προσοχή. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία αλλά που είναι καλοί και στο ένας εναντίον ενός».