Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κανένας παίκτης δεν θα μιλήσει αυτή την αγωνιστική

Κανένας παίκτης δεν θα μιλήσει αυτή την αγωνιστική


Έρχεται αντίδραση από τον ΠΑΣΠ για το γεγονός πως ορίστηκε παιχνίδι ανήμερα των Χριστουγέννων και όπως λένε η αντίδραση θα γίνει από αυτή την εβδομάδα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

O ΠΑ.Σ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε. ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θα προβούν σε καμία δήλωση πριν και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Μας λυπεί αφάνταστα το πιο πάνω γεγονός, ωστόσο στην τελευταία γενική συνέλευση των αρχηγών των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, η προαναφερθείσα απόφαση ήταν δυστυχώς μονόδρομος ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της ΚΟΠ, αφενός έναντι του ΠΑ.Σ.Π. και αφετέρου έναντι των ποδοσφαιριστών στο σύνολό τους. Αυτή είναι μία πρώτη αντίδραση των ποδοσφαιριστών και ευχόμαστε να μην αναγκαστούμε να λάβουμε νέα μέτρα, τα οποία, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελούν αυτοσκοπό. Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης κατηγορίας επιθυμούν να γίνει σεβαστή η απόφασή τους και αντί δηλώσεων να διαβαστεί η πιο κάτω τοποθέτησή τους:

«Είμαστε οι πρωταγωνιστές του αθλήματος και αξίζουμε τον ανάλογο σεβασμό από τη διοργανώτρια αρχή ποδοσφαίρου. Αυτή η αντιμετώπιση προς τους ποδοσφαιριστές και τον ΠΑ.Σ.Π. πρέπει να σταματήσει. Καλούμε την ομοσπονδία να μεταθέσει τον αγώνα Πάφος FC – Ακρίτας από την παραμονή των Χριστουγέννων στις 23/12 και να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τον ΠΑ.Σ.Π. με σκοπό την επίλυση των διάφορων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων, η ομοσπονδία γυρίζει την πλάτη στις εισηγήσεις των ποδοσφαιριστών και το δικαίωμα της συμμετοχής τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων που αφορούν τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Μόνο μέσω του διαλόγου μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο».