Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Και πωλητήριο και διάβημα προς τον κόσμο

Και πωλητήριο και διάβημα προς τον κόσμο


Αφού λοιπόν βγήκε στην επιφάνεια η αγγελία περί πώλησης Κυπριακής ομάδας, έκανε την παραδοχή ο Μάκης ότι αφορά στη δική του ομάδα.

Δηλαδή ο πρόεδρος του Αποέλ, έβαλε πωλητήριο στην ομάδα του, μήνες προηγουμένως εν αγνοία όλων και σήμερα, αφού η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, βγήκε να ζητήσει και τη συνδρομή του κόσμου για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του.

Αντί να παραδώσει προ πολλού, βγαίνει ακόμα μπροστά στους οπαδούς και ζητά. Κι αυτοί, να το δείτε, αντί να τον πάρουν με τις κλωτσιές, θα πάνε να δώσουν.

Και το εκπληκτικό ποιο είναι; Θέλουν να πωλήσουν, θέλουν να πάρουν και τα λεφτά του κόσμου τους, θέλουν και πρωτάθλημα, θέλουν και ομίλους.

Είπαν στον κόσμο τους για επενδυτές, είπαν για γήπεδο, ύστερα προσπάθησαν να το φέρουν ομαλά στον κόσμο ότι θα χρειαστεί η δική του συνεισφορά, να δούμε τι θα πουν όταν όλες αυτές οι εξαγγελίες πέσουν στο κενό.

Πιστέψτε μας, είμαστε παθόντες και εύκολα μπορούμε να προβλέψουμε τη συνέχεια για το Αποέλ. Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από τη δική μας τότε, όταν είχαμε φτάσει στα πρόθυρα να βάλουμε λουκέτο.

Όλοι το ξέρουν, κανένας όμως δεν το παραδέχεται.