Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Για να δούμε αν θα αναγκαστεί να μιλήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ

Για να δούμε αν θα αναγκαστεί να μιλήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ


Λίγο μετά την ανακοίνωση απόλυσης του Γέσπερ Γιάνσον, ο Ανδρέας Δημητρίου είπε ότι αυτό έγινε για διάφορους λόγους, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Αποκάλυψε μάλιστα πως δεν θα καταβληθεί κάποια αποζημίωση στον Σουηδό πρώην Αθλητικό Διευθυντή, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων. Αυτό σημαίνει πως κάτι σοβαρό έγινε και αποφασίστηκε ο πρόωρος τερματισμός του συμβολαίου του.

Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως θα πει περισσότερα μόνο αν κριθεί απαραίτητο.

Για να δούμε αν θα γίνει κάτι τέτοιο…

Σήμερα η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy άρθρο Σουηδικής ιστοσελίδας το οποίο αναφέρει:

Από χθες, η συνδρομητική σουηδική ιστοσελίδα «fotbolldirekt.se» έρχεται να δώσει μια νέα… διάσταση στο θέμα και με δημοσίευμά της το οποίο υπογράφει ο Διευθυντής Ειδήσεων της, ο Όλα Γκούσταβσον, τιτλοφορείται ως εξής: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απολύθηκε, αλλά ο Γέσπερ Γιάνσον είχε ακόμα τον τελευταίο λόγο».

Στο άρθρο -το οποίο εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας (σ.σ. χρειάζεται πληρωμή για να διαβαστεί το υπόλοιπο)- αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Η δουλειά του έχει χαθεί και θα πρέπει να αγωνιστεί νομικά για να πάρει τα χρήματα που δικαιούνται σύμφωνα με το πολυετές συμβόλαιό του».

Στο δημοσίευμα κάνει λόγο για δικαίωση του 53χρονου Σουηδού για την επιλογή και την επιμονή του «παρά τις αμφισβητήσεις», όπως αναφέρει, για τη μεταγραφή του Σιπριάνο που σκόραρε το νικητήριο γκολ με τον Απόλλωνα, αλλά και ότι έδωσε μάχη για την πρόσληψη των Τσιέτιλ Ρέκνταλ και του βοηθού του Γκέιρ Φρίγκαρντ.