Home TOP NEWS Πιστός Ακόλουθος: Να τον βρει ο Λάρκου ψάχνει ξανααα

Πιστός Ακόλουθος: Να τον βρει ο Λάρκου ψάχνει ξανααα


Ένας μήνας! Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.

Τόσο ακριβώς χρειάζεται για να συναντήσεις στο διαδίκτυο (facebook) όλους τους τύπους ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ και να ζήσεις μαζί τους στιγμές απείρου κάλλους. Φυσικά εκτός από το διαδίκτυο τους συναντάς στην κερκίδα, στα στέκια και γενικά όπου παίζει θέμα ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν φτάνει τα όσα είδαν (και πόνεσαν) τα μάτια μας Παρασκευή βράδυ εδώ και 5 μέρες ο πόνος συνεχίζει με τα όσα διαβάζουμε σε αναρτήσεις των οπαδών της ομάδας μας.

Είναι λοιπόν οι τύποι που μαζί τους θυμώσαμε, γελάσαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε. Άλλους τους λατρέψαμε και άλλοι μας εξόργισαν κατά καιρούς.

Το σίγουρο είναι ότι όσο κι αν προσπαθήσουμε, δεν βγαίνουν με τίποτα από την ζωή μας.

Πάμε λοιπόν να χαλαρώσουμε (μας χρειάζεται) και να τους θυμηθούμε (σάμπως μας αφήνουν να τους ξεχάσουμε);

Ο Δικαιωμένος: 

Ρίχνει ατάκες του στυλ «Τώρα να δείτε που στην Αχνα εν να τες φάμε» (που να φάεις την γλώσσα σου να φάεις). Σε περίπτωση λοιπόν που δεν πέσει μέσα εξαφανίζεται από το Facebook για 2-3 μέρες για να τον ξεχάσουν όσοι ήδη του τα έχουν χώσει και τον περιμένουν στην γωνιά. Σε περίπτωση όμως που το πετύχει? (φτου φτου φτου). 20:00 τελειώνει ο αγώνας; 20:02 θα κάνει εκκωφαντική είσοδο με ανάρτηση που είχε έτοιμη από τις 19:20. «Εγώ ελάλουν σας τα κοπέλια». Εντάξει Αντζίλ Λουπέσκου. Μόλις τελειώσεις με τους πανηγυρισμούς πες μας και την επόμενη κλήρωση στο τζόκερ.

Ο εκστασιασμένος:

Μαζί του ζήσαμε αλησμόνητες στιγμές μετά την νίκη πάνω στον Απόλλωνα. Για μια βδομάδα θεωρούσε πως κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα των Xavi-Iniesta και φώναζε να φέρουν τον επόμενο. Έπαθε περίπου ότι και η Αγία Νάπα πριν κάτι χρόνια όταν μας κέρδισε και το πανηγύριζε έξαλλα. Αντιλήφθηκε στην πορεία πως κέρδισε μια ομάδα που θα κερδίσουν πολλοί στην συνέχεια.

Ο μεταγραφούθκιας:

Πάω τον πολλά! Ζει και αναπνέει για την περίοδο Ιούνιος-Αύγουστος. Ούτε αν ήταν μέτοχος σε επιχείρηση ομπρέλες κρεββατούθκια στο Fig Tree δεν θα τόσο υπερκινητικός με τόση ζέστη. Είναι συνδεδεμένος 24 ώρες στο διαδίκτυο και δεν έχει κανένα πρόβλημα που σπατάλησε ήδη τα 3G του από τις 4 του μήνα. Ψοφά για μεταγραφολογία. Δεν έχει πάρει χαμπάρι πως το hitάκι του καλοκαιριού ήταν το “Mama” Αυτός εξακολουθεί να χορεύει σε ρυθμούς: «200 στην στροφή και έρχεται ο Ρομπερζζζ- Όχι δεν είναι ο Ρομπερζζζ- έβαλε ο Ρομπέρζ τα πρασινάααα – Να τον βρει ο Λαρκου ψάχνει ξανααα» Περιμένει με αγωνία τον Γενάρη.

(Εν το μεταξύ οι πηγές μου εσφυρίξαν μου για ένα πρόσφατο τσακωμό στο Κολόσσι.
Λαλείς;)

Ο… calculator:

Κάμνει μόνιμα υπολογισμούς. Είναι αυτός που πριν το ματς με τον Ολυμπιακό υπολόγιζε πως αν κάνουμε το 4×3 στα επόμενα παιχνίδια και όλοι οι άλλοι φέρουν ισοπαλίες στα μεταξύ τους μέχρι το ματς με το χτιτζιό θα έχουμε ήδη αφήσει πίσω 6-7 βαθμούς τους άλλους και στις 2 Δεκεμβρίου έχουμε ματς τίτλου. Δικέ μου παίξε πελλό. Ξέχνα τον Ολυμπιακό. Πάμε για 3×3. Εν σάζεις με τίποτε ρε εσύ!!

Ο ”we help omonoia”:

Κι’ αυτός κάνει υπολογισμούς αλλά πιο σοβαρούς. Επιμένει με αναρτήσεις ότι αν μαζευτούμε 10000 Ομονοιάτες και δίνουμε από €50 τον μήνα θα μαζευτούν €500.000 τον μήνα άρα 6 εκατομμύρια τον χρόνο. Άρα η αγαπούλα ξόφλησε. Έχω σου καλύτερη ιδέα ρε φίλε. Να μαζέψουμε 1000 Ομονοιάτες που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό τομέα (χτίστες, καλουψίδες, σιδεράδες αλουμινιτζίες κλπ) να βάλουν που ένα μεροκάματο την βδομάδα. Σε 3 χρόνια θα έχουμε ιδιόκτητη έδρα, 4 βοηθητικά για τες ακαδημίες και το ροζ παλατάκι για την γυναικεία ομάδα. Ρεεε ξυπναααα. 15 ευρώ συνδρομή μέλους τον μήνα και οι μισοί έχουν την απλήρωτη 7 μήνες!

Ο… δεν ξενερώνουμε ποτέ:

Εν άξιος να προκαλέσει black out σε ολόκληρη την Κύπρο για να μην μαθευτεί ότι φέραμε 1-1 με τον Ολυμπιακό. Αφού δεν τα κατάφερε έπιασε δουλειά από την Παρασκευή το βράδυ. «Ψηλά το κεφάλι αδέρφια, πάμε για νίκη στο Δασάκι». Η πρώτη αντίδραση είναι 9 like (Ρισβάνης κλπ) και 345 σχόλια του τύπου «παραίτα μας ρεεεε. Εν εκλοτσήσαννν». Μέχρι την Πέμπτη ανακάμπτει στην συλλογή like (οι αναρτήσεις πάνω κάτω ίδιες) και θεωρεί πως έκαμε την ανατροπή. Μαζί σου ολάν. Πάμε Δασάκι για την νίκη!

Ο «χρυσός δεκαετίας»:

Είναι σίγουρα άνω των 60. Έζησε τα μεγαλεία και δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να αναπολεί το παρελθόν. Από μένα respect γιατί ακόμα αντέχει και είναι μαζί μας στην κερκίδα. Το Σάββατο στην Άχνα κοντά στο 13ο λεπτό θα πει στον 25αρη διπλανό του: «Αχχχ ρε φιλούι μου. Τούτες τες ομάδες τον τζιαιρό του Μαυρή και του Κανάρη εδέρναμεν τες ήδη 3-0 έτσι ώρα». Εν αλήθεια ρε θείε. Αλλά ΠΕ του μιτσή πως τότε ενώ το κόμμα (έναν ΕΝ το κόμμα) φρόντιζε μέσω τον σχέσεων με το κόμμα στην Βουλγαρία να πηγαίνει η ομάδα προετοιμασία στα καλύτερα προπονητικά κέντρα, οι παίκτες του Εθνικού για προετοιμασία μάζευαν καραόλους στην νεκρά ζώνη και της ΕΠΑ εκάμναν δίτερμα στην Αλιτζιή της Σκάλας.

Ο προπονητής της κερκίδας:

Βαρκούμαι να τον αναλύσω. Ήδη μας έπρισε ο ίδιος με τις αναλύσεις του. Κανεί τον!

Ο μίζερος:

Δεν τον αντέχω. Απορώ πως αντέχει τον εαυτό του. Εντάξει ρε κουμπάρε είπες μας το. «Εν έχουμε υπόθεση, θα τερματίσουμε 7η θέση, εν έχουμε άμυνα, εν έχουμε κέντρο, εν έχουμε επιθετικό, εν έχουμε προπονητή, πάλε τα ίδια…». Φτάνει κλάμα ρε, φτάνει άρνηση ρε κουμπάρε. Εν ενεκάτσιασες τον εαυτό σου ακόμα; ΦΤΑΝΕΙ!

Ο Καράολος:

Κάμνει εμφάνιση μετά την καταιγίδα. Δεν πάει σχεδόν ποτέ γήπεδο αλλά παίζει μας το σούπερ Ομονοιάτης. Κάποτε παριστάνει μας τον μαραζωμένο πριν βγάλει χολή. Προβλέψιμος και αηδιαστικός.

Ο κομματικός:

Σιγά ρε μην φάω έτσι κλάππαν. Να πω άσχημα πράγματα για τούτον. Να εισπράξουμε και καμία διαγραφή και να μαλλώνω μέρα νύκτα με τον πατέρα μου. Αν νομίζετε πως με την νέα τάξη πραγμάτων έφυεν όμως, εγελάσαν σας. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι υπάρχει!

Ο Γιώτης Δημητρίου:

«Αναλαμβάνω πρωτοβουλία…» Κάμε ρε πελλέ κανένα βιντεούδιν με Κινέζους που θα μου αναλάβεις πρωτοβουλίες. Τα σοβαρά θέματα άφηστα για σοβαρούς ανθρώπους.

Ο «δεν ξαναπατώ»:

Πρώτη αντίδραση μετά την ήττα. «Δεν ξαναπατώ. Να παίζεται μόνοι σας». Την επόμενη βδομάδα για να μην γίνει ρεζίλι στους φίλους του κάθεται σπίτι να το δει από την τηλεόραση. Αφού έσπασε 3 ποτήρια 6 πιάτα, την τηλεόραση και το τασάκι κρύσταλλο κι αφού αποκάλεσε την πεθερά του μαλακισμένη πουστοδεξιά που τάχα ήρτε να ρωτήσει πόσα πόσα, η γυναίκα του μας τηλεφωνεί να τον πάρουμε μαζί μας στο επόμενο ματς γιατί δεν τον αντέχει σπίτι. Welcome back. Έλειψες μας!

Ο αθλητικογράφος:

Δεν είναι… αλλά θα ήθελε να είναι. Η πελλάρα του είναι να μας πλασάρει αποκλειστικές ειδήσεις που του έδωσε ο παρέας του ο περιπτεράς (από του οποίου το περίπτερο αγοράζει τσιγάρα ο Δημήτρης Γρηγόρη). Εν άξιος να ντυθεί ηλεκτρολόγος για να μπει στα γραφεία της εταιρείας να κλέψει τις σημειώσεις του Λάρκου. Η κορυφαία πληροφορία που μας έδωσε ήταν σωστή. Η κόλλα του Νεοφύτου έγραφε «Να πιάσω 6αρι». Το ότι ο Νεόφυτος εννοούσε στο Λόττο εν άλλο θέμα.

Ο Stelios K:

Ρε σιήλλε εν κανεί αντέγραψες το προηγούμενο μου άρθρο και παριστάνεις πως εν δικό σου έπιασες τζιε παραπάνω like που μένα; Είσαι… είσαι… είσαι… πολύς!

Ο Πιστός Ακόλουθος: 

Εντάξει; επερίπαιξες τους ούλλους; Άτε, τώρα πήγαινε στο κανονικό σου profile και γράψε μας και συ τες παπαριές σου. Οι χαρακτήρες σχετίζονται με πρόσωπα και καταστάσεις αλλά σκοπός μας ήταν η καλοπροαίρετη σάτιρα και όχι να θίξουμε κάποιον σε προσωπικό επίπεδο. Και να θυμάστε.  Μπορεί οι μεγάλες αγάπες να πηγαίνουν στον παράδεισο αλλά η δική μας αυτή την βδομάδα… πάει Δασάκι!

Την αγάπη μου,
Πιστός Ακόλουθος

(Είναι και ένας δικός μας που είναι μια κατηγορία μόνος του. Και που ξέρω πως τις τελευταίες μέρες πονά γιατί έχασε τον άνθρωπο του. Αφιερωμένο φίλε με την ευχή να χαμογελάσεις όταν το διαβάσεις)

Ρίκκος Καζακαίος:

«ΟΜΟΝΟΙΑ – Παφιακός 3-0.
Καληνύχτα Παφιακέ. Ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε τον Πιστό Ακόλουθο στο Facebook: