Home ΠΙΣΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ Πιστός Ακόλουθος: Γιατί άρχισες ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίζεις

Πιστός Ακόλουθος: Γιατί άρχισες ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίζεις

Επιστρέφω από το Παραλίμνι και βλέπω  φάτσες γελαστές!!
Ναι  ρε αυτό αξίζει τούτου του κόσμου. Τούτου του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ . Ναι ρε αξίζει του να φεύγει που τα Παραλίμνια τζιε τες Άχνες γελαστός τζιε περήφανος.
Τούτο το λαό που τόλμησαν να τον χλευάσουν οι ανύπαρκτοι της Σκάλας και οι άτιτλοι της Λεμεσού.
Ο αεκοπεζοπόρος που έχει ένα τίτλο παραπάνω που την Πέγεια!!
Ο άλλος που έχει όσα πρωταθλήματα τζιε ο Ολυμπιακός τζιε παριστάνει μας τον μεγάλο τα τελευταία χρόνια. Τον μεγάλο 2ο!!
 Τζιε ο συμπολίτης του που κάθε 44 χρόνια πιάννει τίτλο τζιε πανηγυρίζει για τα επόμενα 44.
Άτε πίσω στες τρύπες σας, πίσω γρήγορα διότι το αφεντικό της Κύπρου επέστρεψε. Ώρα να επιστρέψετε εκεί που σας αρμόζει. Κομπάρσοι!
Ένας λαός που βίωσε τα τελευταία χρόνια τα πάνδυνα, μα που δεν λύγισε ούτε στιγμή . Τζιε δεν θα λυγίσει ρε ,ότι και να κάνετε.
Και ναι  αυτό μας αξίζει για τα τόσα χρόνια πίκρας , αυτό μας αξίζει μετά τα όσα περάσαμε και το πόσο σταθήκαμε δίπλα της στα δύσκολα . Αυτό μας αξίζει για τα μαθήματα που παραδώσαμε. Τα μαθήματα πίστης και αφοσίωσης που μόνο ο μεγάλος πράσινος λαός θα μπορούσε να δώσει και που αναγκάζει όλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.
Ο ένας και μοναδικός λαός, της μοναδικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΚΩΣΙΑΣ.
Η ομάδα του μίστερ Berg έκανε επιβλητική εμφάνιση στο Παραλίμνι. Και επειδή όταν έπρεπε τον κατακρίναμε σήμερα οφείλουμε να πούμε πως η εμφάνιση είχε την σφραγίδα του. Μπήκε με διάθεση από την πρώτη στιγμή να επιβληθεί του αντιπάλου και τα κατάφερε. Το πρώτο 15λεπτο έπαιξε μπάλα βγαλμένη από playstation ,σκόραρε 2 φορές, μέτρησε το ένα και βροντοφώναξε «πίσω αμπελοπουλια..Η σιήλλα ποψε δαγκώνει”.
Στην συνέχεια έλεγξε πλήρως τον αγώνα ενώ είχε και τις ευκαιρίες της. Κινδύνευσε ελάχιστα και ανάγκασε το λαό της στο τέλος να την αποθεώσει.
Και ζήτησε από τους παίκτες το αυτονόητο.
Ακκα τους σιηλλάκκα μου, άκκα τους να πονέσουν , άκκα τους ώσπου να σου πούμε κανεί.
Μα με αυτούς ,αυτούς τους βρωμερούς θα ασχοληθούμε από βδομάδας. Υπομονή 8 τζιε πόψε!!
Την αγάπη μου
Πιστός Ακόλουθος
Υ.γ Το σκηνικό να μπαίνω σε ταβέρνα στο Παραλίμνι μετά το ματς και να νομίζω πως είμαι στην καντίνα του Γ.Σ.Π πάνε χρόνια να το ζήσω. Κι ας μην βρήκα τελικά τραπέζι. Πάντως νηστικός δεν επέστρεψα. Επέστρεψα νικητής και χορτάτος και με τον κουμπάρο σε ρόλο οργανωτή στο αυτοκίνητο.
Πίνω να ζαλιστωωωω

Ακολουθείστε τον Πιστό Ακόλουθο στο Facebook