Home TOP NEWS Πιστός Ακόλουθος: Λιώστε τους!

Πιστός Ακόλουθος: Λιώστε τους!


Ταχυπαλμία! Αυτό μου έλειψε τα τελευταία χρόνια από το ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ. Αυτό το συναίσθημα που με κρατούσε όλη την βδομάδα σε εγρήγορση. Να χάνω τον ύπνο μου. Να μετρώ τις ώρες, να νιώθω να δένονται τα στομάχια κόμπο. Να ανεβαίνουν οι παλμοί και να φοβάμαι ότι θα εκραγώ.

Επιτέλους μύρισε ένα ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ παρόμοιο με αυτά που αναγιωθήκαμε ένα ντέρμπι όπως αυτά που μεγαλώσαμε. Αυτά που μας έκαμαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ όσο τίποτε άλλο. Ούτε τα πρωταθλήματα ούτε τα κύπελλα ούτε τίποτα δεν σε κάμνει τόσο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ όσο θα σε κάμει το συγκεκριμένο ματς.

Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με τούτο το ντέρμπι. 40 χρόνια στα γήπεδα σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν μπόρεσα να νιώσω και να βιώσω τόσο έντονα συναισθήματα. Επιτέλους ένα ντέρμπι που θα χαρούμε την νίκη έντονα και θα μαραζώσουμε έντονα αν ο μη γένοιτο κάτι πάει στραβά.

Τούτο το ντέρμπι θα είναι ξανά η αναμέτρηση δύο κόσμων, δύο κόσμων τόσο αντίθετων που κανείς σας δεν χρειάζεται να του αναλύσω τις διαφορές και το χάσμα που τους χωρίζει. Τούτη η νίκη δεν θα είναι απλά 3 βαθμοί. Όσο και αν προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε να χαμηλώσει τους τόνους, όχι δεν είναι απλά ακόμα ένας αγώνας.

Αυτό εν το παιχνίδι που γυρίζεις τον τροχό και αλλάζεις την ιστορία. Αυτό το παιχνίδι πιάννεις το και αλλάζεις την μοίρα σου. Πετάς μια και καλή στον κάλαθο τα πέτρινα χρόνια και βροντοφωνάζεις παρών.

Αυτό θα πρέπει να έχουν κατά νουν όσοι θα πατήσουν χορτάρι. Πάθος και αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αίμα στις φανέλες. Ματώστε την τιμημένη φανέλα και θα σας δοξάζουμε. Αύριο, αν χρειαστεί πεθάνετε στο γήπεδο μα λιώστε τους!

Σε αυτόν τον αγώνα θα διαδραματίσουμε μεγάλο ρόλο. Η βοήθεια που θα δώσουμε της ομάδας μας θα είναι καθοριστικής σημασίας. Ρε αύριο εν η ώρα μας. Όσοι θα είμαστε εκεί οφείλουμε να πεθάνουμε πάνω στην κερκίδα. Όποιος γυρίσει σπίτι του ξεκούραστος κάτι δεν έκαμε καλά.

Όποιος λείπει αύριο και δεν είναι ζήτημα υγείας να μην ξαναμιλήσει ποτέ. Αν αύριο έχεις δουλειά τότε εξαφανίστου που τα Facebook την Τρίτη. Εν θέλουμε τες κριτικές σου. Όπου στο καλό θέλεις πίεννε. Εμάς παραίτα μας. Γιατί την ώρα της μάχης έλειπες, είχες δουλειά!

Αύριο θα γίνουμε όλοι ξανά 18αρηδες και 20ρηδες. Οφείλουμε το στους εαυτούς μας ο καθένας ξεχωριστά. Για τα όσα περάσαμε τα τελευταία χρόνια και δεν μας λύγισαν. Για τα όσα βιώσαμε και αντέξαμε. Περήφανοι για την πίστη και την αφοσίωση στα ιδανικά μας.

Αύριο θα τους δείξουμε πώς όσο μεγάλοι κι αν νομίζουν πως είναι ποτέ δεν θα φτάσουν το μεγαλείο του οπαδού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αύριο πρέπει να μας νιώσουν όσο ποτέ. Αύριο η βρώμα και η δυσοσμία του Κυπριακού ποδοσφαίρου πρέπει να περάσει κολαστήριο. Να μεν πάρουν ανάσα τα χτιτζιά!

Αύριο το όνειρο τους για αφανισμό μας σβήνει μια και καλή.

Αύριο δεν έχει ρόστερ και ποιότητες. Αύριο δεν έχει συστήματα. Αύριο θα αναμετρηθούν με το πάθος του λαού. Παίζουν ενάντια στον δωδέκατο. Τον μεγάλο λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτόν που δεν κατάφεραν ποτέ να νικήσουν και που αύριο θα τους λιώσει!

…..Και ο κόσμος σου θα τραγουδά….

Την αγάπη μου,
Πιστός Ακόλουθος

R.I.P. Παναή μας. Αιώνια πιστέ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Έφυγες άδικα, πολύ άδικα, μα άφησες πίσω σου ένα λεβέντη στον οποίο έμαθες πως για μας η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πίστη αιώνια. Κι αυτός ο λεβέντης θα σε θυμίζει για πάντα. Υποσχόμαστε να τον έχουνε πάντα στην έγνοια μας και σένα στην ψυχή μας. Στο καλό αδερφέ μας.

Ακολουθήστε τον Πιστό Ακόλουθο στο Facebook: