Home ΠΙΣΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ Πιστός Ακόλουθος: Mister Papastavrou, δουλεύκεις μας;

Πιστός Ακόλουθος: Mister Papastavrou, δουλεύκεις μας;


Πραγματικά απορώ πως έκαμε λεφτά στην Αμερική τούτος ο άνθρωπος. Ρε μήπως τούτος ο δικηγόρος ο Πιερή τζιαι ο άλλος ο Γεωργιάδης εστήσαν μας την;

Έφεραν μας πλάσμα που εν φτάνει που δεν καταλάβει που μάππες εν καταλάβει ούτε που οικονομικά;

Μα τι εννοείς κύριε με €8 ευρώ είσοδο να μπορούμε να δούμε την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ; Ρε μα εν έχει ένα πλάσμα να του πει 2 κουβέντες. €8 ευρώ στην Βόρεια να δεις το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ;

Mister Stavros, αν ήμουν ο mister Berg τζιαι έβαλες είσοδο στις παραστάσεις μου €8 ήταν να σου κινήσω αγωγή. Άκου €8!

Ρε ο άνθρωπος τζιαι τα κοπέλια του κάμνουν μαγικά, χώνουν τες μάππες μες τες περιοχές των αντιπάλων, ανταλλάσσουν 22 πάσες, τίκι τάκα τίκι τάκα, εν προλαβαίνουμε να τα δούμε στο γήπεδο και πάμε σπίτι να δούμε στα στιγμιότυπα τι έγινε τζιαι συ λαλείς μου €8 κύριε;

Είσαι Αμερικανός καπιταλιστής ρε εσύ; Έκαμες το ΛΤΔ περιπαίξιμο.

Ρε η γυναίκα μου ρε θέλει €8 σιαππού την ημέρα (σαμπουάν που λέτε και σεις). Να πάει στην νυχού θέλει €30 τζιαι έχει 3 χρόνια που μου μπήκε η ιδέα να της τα κόψω σαν κοιμάται να γλυτώσει η πούγκα μου.

€8 για τούτην την ΟΜΟΝΟΙΑ mister Stavros? Τζιαι είσαι τζιαι επιχειρηματίας εσύ; Τζιαι που πάνω face painting, DJ, παιχνιδότοπους, κλπ; Κύριε ελέησον.

Ρε κουμπάρε την τελευταία φορά που επήρα τα μωρά στο Παπαφιλίππου εφάν μου €20 σε ένα 10λεπτο. Έχει που τότε είπα τους πως έκλεισε τζιαι δεν τα ξαναπέρασα απ εκεί για να μην με πουν ψεύτη τα μωρά μου.

Δηλαδή έναν αντρόγυνο με 3 μωρά με €19 θωρούν τζιαι κούρσες Μποτεάκ, μάγο Ορτέγα, τζιαι ακροβατικά Φαμπιάνο; Δουλεύκεις μας!

Εν να τα διαλύσεις ούλλα δαμέσα. Εν θα αφήσεις με καφετέριες, με συλλόγους, με καφενέδες να ζήσουν.

Ρε €8 έπρεπε να χρεώνεις κάθε σπίτι που θα μπαίνει η χορωδία σου της Λακατάμιας να λαλεί τα κάλαντα. Τι εννοείς εν χωρούν πλέον σε σπίτι; Ε βάλε τους σε αίθουσα σχολείου. Τι εννοείς ούτε κει χωρούν πλέον; Ε βάλε τους σε πλατεία. Μα τι εννοείς; Ε βάλε τους πάνω στην Βόρεια ώσπου εν νωρίς τζιαι χωρούν. Τζιαι με €8 να δούμε show μετά μουσικής. Το φαΐ μας λείπει! Κανόνισε.

Αμερικάνος να σου πετύχει. Άτε ολάν τζιαι κανεί.

Την αγάπη μου,
Πιστός Ακόλουθος

ΥΓ: Ρε ιδιοκτήτη του omonoianews επειδή εγώ αμερικανάκι εν είμαι, εβαρέθηκα να σου γεμίζω kliks, views, τι στο καλό τα λέτε, τα site σου και να καρτερώ να μου κεράσεις ένα σουβλάκι. Επήα στον Κούντουρο τζιαι έπιασα κάτι κρέατα, ρέξε πλήρωσε. Μην αγχώνεσαι. Τζιαι τούτος σαν τον Παπαστάυρου δουλεύκει. Στην ζημιά του!

ΥΓ2: Box23 επεθύμησες με;

Ακολουθήστε τον Πιστό Ακόλουθο στο Facebook: