Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευτυχώς στην Κύπρο δεν έχουμε τέτοια

Ευτυχώς στην Κύπρο δεν έχουμε τέτοια

nazi-banner-28-08


Σύμφωνα με δημοσίευμα του pamesports.gr ένα πανό με ναζιστικό μήνυμα που ανάρτησαν οι οπαδοί της Ντόρντμουντ στην κερκίδα, έχει προκαλέσει την αντίδραση της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα “Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ με την Βέρντερ Βρέμης, μερίδα οπαδών των νταμπλούχων Γερμανίας, σήκωσαν το εν λόγω πανό στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα “Solidarität mit dem NWDO” (αλληλεγγύη στην NWDO). Η NWDO είναι ακροδεξιά οργάνωση της περιοχής, η οποία πριν από λίγες ημέρες διαλύθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας”.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το θέμα και είναι αποφασισμένη να εντοπίσει τους ενόχους και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά

Ευτυχώς στην Κύπρο ούτε πανό με τον Χίτλερ έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του Αποέλ, ούτε μας χαιρετούν ναζιστικά οι οπαδοί του Αποέλ, της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, ούτε υψώνουν πανό με τη σβάστιγκα οι προαναφερθέντες. Αυτό δίνει μπόλικο χρόνο στην αστυνομία να κρύβεται πίσω από στύλους για να “συλλάβει” τους πραγματικούς παρανομούντες, τους οικογενειάρχες που “έτρεχαν” με 70 αντί 50 σε διπλή λωρίδα, καθώς και χρόνο στη δικαστική της ΚΟΠ και τους παρατηρητές να βρίσκουν λόγους να παραπέμπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ (βλ. υβριστικά συνθήματα).

Σοβαρομιλώντας τώρα, είμαστε περίεργοι να δούμε αν έχει βελτιωθεί η όραση και η ακοή των παρατηρητών που θα κάνουν τα παιχνίδια Αποέλ. Είναι θέμα υγείας των ανθρώπων και δεν είναι παίξε γέλασε. Για να μην άκουσαν 15χιλιάδες άτομα να λένε “να πεθάνει ο Χριστόφιας” και να μην είδα τον Πάμπο να τραγουδάει για τους “Τούρκους της 9” πρόβλημα υγείας θα είναι.