Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλώς τον Λεάντρο που όλοι αγαπήσαμε

Καλώς τον Λεάντρο που όλοι αγαπήσαμε

sak_4789


Φοβερή παρουσία είχε στο χθεσινό παιχνίδι ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λεάντρο Αλμέιδα. Ο Λέο μας θύμισε τον παικταρά που έγειρε την πλάστιγκα προς το μέρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα του 2009-10 και έδειξε έτοιμος να αναλάβει το νέο του ρόλο στην ομάδα.

 

Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Βραζιλιάνος ήταν ο κυριότερος λόγος που η εικόνα της μεσαίας γραμμής ήταν αισθητά βεβαιωμένη σε σύγκριση με το παιχνίδι της Ευρώπης. Επιπρόσθετα όμως, είχε μεγάλη συμβολή και στο δημιουργικό κομμάτι, αφού είχε συμβολή στα πρώτα τρία γκολ της ομάδας. Μάλιστα έδειξε πως μπορεί να παίξει και κάθετα, ένα στοιχείο που έλειψε μέχρι τώρα από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κάνε παιχνίδι με τις καλύτερες αποδόσεις | BONUS 100€

Στον πρόλογο πάντως, όταν μιλήσαμε για νέο ρόλο, δεν εννοούσαμε μόνο αγωνιστικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ηγέτες και ο Λέο φώναξε πως μπορεί να αναλάβει το ρόλο. Μιλούσε συνεχώς, ήταν σαν να ήθελε να είναι το αφεντικό στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν δίστασε όταν χρειάστηκε να τα βάλει με τον Ντεντέ για να του κόψει το τσαμπουκά.

 

Βέβαια για τον Λέο ισχύει ότι για όλη την ομάδα: πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και τη βελτίωση. Ο καλός Λεάντρο έχει πολλά να δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θέλουμε όμως να δούμε τέτοιες εμφανίσεις και κόντρα στον Μπεμπέ, τον Μοράις, τον Πίντο. Τις δυνατότητες τις έχει, χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση.