Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πανηγύρια, μόνο αν το Μάη είναι πρωταθλήτρια

Πανηγύρια, μόνο αν το Μάη είναι πρωταθλήτρια


Το έχουμε ξαναγράψει, κάθε τίτλος είναι καλοδεχούμενος, ακόμα και αν αυτός είναι ο τρίτος τη τάξη. Μπορεί για αρκετό κόσμο να είναι ασήμαντος, με αυτούς όμως κρατάς τους μικρούς οπαδούς, ενώ είναι σημαντικό για τους νέους παίκτες να κατακτούν τίτλους. Ο Σκάρα για παράδειγμα κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Από κει και πέρα, οφείλουμε να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε απλά το αυτονόητο, κέρδισε την ΑΕΛ, όποια εντεκάδα κι αν παρέταξε αυτή. Αν και θεωρούμε πως με διαιτησία 50-50 η επικράτηση θα ήταν πολύ πιο εύκολη, πρέπει να δούμε την αλήθεια, ότι δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε και αδυναμίες. Η απώλεια συγκέντρωσης από όλη την άμυνα μας στο τρίτο γκολ για παράδειγμα, ήταν απαράδεκτη όπως επίσης και το γεγονός πως υπήρχαν διαστήματα που χανόταν ο έλεγχος στα χαφ. Το Σούπερ Καπ ανήκει στο παρελθόν και από σήμερα, ξεκινάει η δουλειά. Μόνο μέσω αυτής θα βελτιωθούμε, μόνο μέσω αυτής θα επιτευχθούν οι πρωταρχικοί στόχοι της ομάδας.

Κάνε παιχνίδι με τις καλύτερες αποδόσεις | BONUS 100€

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά όχι μόνο, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει χρόνο για πανηγύρια και έχει μόνο μια επιλογή: πρέπει το Μάη να είναι πρωταθλήτρια. Δεν επιχειρούμε να βάλουμε πίεση, άλλωστε δεδομένο είναι πως μόνο όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρωταθλήτρια θεωρείται πετυχημένη η χρονιά. Ούτε να είμαστε υπέρμετρα αυστηροί με παίκτες και τεχνική ηγεσία. Αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει όλο το οικοδόμημα στην πρίζα και να μην παρασύρεται. Φέτος, δικαίωμα να πανηγυρίσουμε έχουμε μόνο αν το Μάη είμαστε πρωταθλητές.