Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Έκλεισε ο κύκλος του ενός” (audio)

“Έκλεισε ο κύκλος του ενός” (audio)

omonoiadiaskeps


Έτοιμοι να παλέψουν για την σωτηρία του συλλόγου, δήλωσαν σήμερα στην εκπομπή “Ο πολίτης έχει τον λόγο” στον ANT1 FM, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νίκος Χαραλάμπους, Παύλος Χρυσάνθου και Χριστόφορος Χριστοφή. Οι τρεις άντρες απάντησαν στα ερωτήματα του κόσμου και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το μέλλον.

Από τις αναφορές ξεχώρισε ασφαλώς η παραδοχή για τα πολλά λάθη που έγιναν αλλά και ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, κος Μιλτιάδης Νεοφύτου, έπαιρνε αποφάσεις μαζί με συγκεκριμένα άτομα χωρίς τη συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη τρύπα. Πλέον με την αποχώρηση του κου Νεοφύτου ο τρόπος διαχείρισης του Σωματείου άλλαξε με όλο το συμβούλιο να έχει λόγο στις αποφάσεις.

“Έκλεισε ο κύκλος του ενός και ανοίγει ένας άλλος με την συμμετοχή όλων μας” δήλωσε ο κος Χριστοφή για το θέμα ενώ ο κος Χαραλάμπους πρόσθεσε: “Ο κος Νεοφύτου επένδυσε για να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Όπως αποδείχθηκε όμως δεν υπήρχε συνεννόηση”. Η θέση του κου Χρυσάνθου ήταν: “Δεν υπήρχε ισορροπία στις αποφάσεις. Ο πρόεδρος συζητούσε αυτά τα θέματα (μεταγγραφικά, προπονητές κλπ) μόνο με συγκεκριμένα άτομα. Δεν γινόταν συζήτηση με όλο το Δ.Σ.”

Και οι τρεις συμφώνησαν πως πρέπει να γίνει δουλειά και στην κουλτούρα του Ομονοιάτη αφού άλλοι παραμένουν ρομαντικοί ενώ άλλοι θέλουν εκσυχρονισμό άμεσα. Μάλιστα σε αυτό ο κος Χαραλάμπους είπε: “Όπως και ο κόσμος, έτσι και το Σωματείο, έπρεπε σιγά σιγά να ανελιχθεί και όχι να περάσει απευθείας στον εκσυχρονισμό”. Όπως τόνισαν οι πόρτες του συλλόγου έχουν ανοίξει και ήδη προχθές εγκρίθηκαν 54 νέα μέλη.

Όπως ενημέρωσαν, οι εκστρατείες για οικονομική ενίσχυση είναι σε καλό δρόμο ενώ έχουν βρεθεί πόροι και από χορηγίες. “Η προσπάθεια θα είναι ακόμα μεγαλύτερη για την ιδέα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ”, ανέφερε ο κος Χρυσάνθου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το οικονομικό, τα μέλη, η Ευρώπη, οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων, οι πολλές αλλαγές προπονητών και παικτών, το μπάτζετ, οι υποδομές, η νέα δομή μετά τον Μιλτιάδη, και το κατεστημένο. Ακούστε την ενδιαφέρουσα εκπομπή πιο κάτω: