Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Έχουμε εγκρίνει 50 νέα μέλη”

“Έχουμε εγκρίνει 50 νέα μέλη”

omonoiadiaskeps


Ραδιοφωνικές δηλώσεις στο sport-fm έκανε το πρωί ο Παύλος Χρυσάνθου. Ο κύριος Χρυσάνθου τόνισε πως στο θέμα προπονητή η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι γνωστή και δεν θεωρεί σωστό να το συζητά. Είπε επίσης πως γίνονται διεργασίες να να μην αντιμετωπίση η ΟΜΟΝΟΙΑ βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα πρόβλημα με τα κριτήρια της UEFA και ότι ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ, αλλά μπορεί και περισσότερα.

Το πιο σημαντικό πάντως που προκύπτει από τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας, έχει να κάνει με την έγκριση νέων μελών. Είπε χαρακτηριστικά:

Η διοίκηση έχει εγκρίνει ψες 50 νέα μέλη του σωματείου, τα οποία θα ενημερωθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Η διαδικασία αυτή δεν θα σταματήσει, θα εξετάζοντα συνεχώς νέες αιτήσεις, όπως είχε λεχθεί στη συγκέντρωση.

Πιο κάτω ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με το θέμα:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας στη χθεσινοβραδινή του συνεδρία προχώρησε στην έγκριση 54 νέων μελών στο σωματείο, τα οποία και καλωσορίζει στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια.
Η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων που εκκρεμούν θα συνεχιστεί.
Θυμίζουμε πως αιτήσεις για εγγραφή μέλους υπάρχουν στα γραφεία του σωματείου, ενώ είναι διαθέσιμες και στην επίσημή μας ιστοσελίδα.