Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναβαθμίζεται ο ρόλος του Κάσερες

Αναβαθμίζεται ο ρόλος του Κάσερες

dscn8224


“Εμπιστευόμαστε τους κύριους Σοφοκλέους και Κάσερες και όλο το τημ, για να μας οδηγήσουν στα επόμενα παιχνίδια”, είπε ο Στέλιος Μυλωνάς, δείχνοντας πως πέραν από τις αυξημένες ευθύνες που θα έχει ο κ. Σοφοκλέους ως πρώτος πλέον προπονητής, αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει και ο Αλεχάνδρο Κάσερες.

Ο Κάσερες αναμένεται πως πέραν από το ρόλο του γυμναστή στον οποίο αποδεδειγμένα είναι κορυφαίος, θα επιτελεί κατά κάποιον τρόπο και καθήκοντα βοηθού, κάτι που σημαίνει πως θα έχει άποψη και σε τακτικά θέματα. Είναι άλλωστε κάτοχος του UEFA Pro, ενώ έχει δουλέψει πλάι στον Ερνέστο Βαλβέρδε για χρόνια. Επιπρόσθετα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο οι ποδοσφαιριστές σέβονται και εκτιμούν.

Δύσκολο λοιπόν το έργο του Σοφοκλή Σοφοκλέους, αλλά αν μη τι άλλο, θα έχει στο πλάι του ένα άνθρωπο ικανό, τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί πλήρως. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να πιστεύουν πως ο Σοφοκλέους σε συνεργασία με τον Κάσερες μπορούν να φέρουν την ανάκαμψη, άρα το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει…Μένουν φυσικά τα πιο ουσιαστικά, εκείνα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο.