Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχηγική η συμπεριφορά του Λέο

Αρχηγική η συμπεριφορά του Λέο

sak_4614_0


Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Λεάντρο Αλμέιδα, τόσο με τη συμπεριφορά του, όσο και με τις δηλώσεις του. Ο Λέο χαιρέτισε σχεδόν όλους τους δημοσιογράφους, ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προσιτός, ενώ όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει για το αγωνιστικό δεν κρύφτηκε. Γενικά συμπεριφέρθηκε σαν αρχηγός που είναι έτοιμος να μπει μπροστά στην προσπάθεια. Είπε χαρακτηριστικά:

Ότι κι αν έγινε, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να συμπεριφερθεί σαν μεγάλη ομάδα και ο Λέο έδωσε το μήνυμα και στους συμπαίκτες του: ότι κι αν έγινε, όποιος και αν είναι στον πάγκο, πρέπει να κερδίσουμε. Άλλωστε όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, είναι αδύνατο οι ποδοσφαιριστές να είναι άμοιροι ευθυνών. Οπωσδήποτε δεν μπορεί κανένας να τους κατηγορήσει για έλλειψη προσπάθειας, αλλά έχουν την ποιότητα για πολλά περισσότερα.

Γενικά ο Λεάντρο έδειηε πως δεν έχασε τη πίστη του, ούτε από την ισοπαλία, ούτε από την αλλαγή προπονητή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή έχει μεγάλη ανάγκη από τους ποδοσφαιριστές-προσωπικότητες να βγουν μπροστά και ο Λέο έκανε το πρώτο βήμα. Ελπίζουμε πως έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις όπως ο Ασσίς, ο Αντράντε, ο Παβίτσεβιτς, ο Αγκουϊάρ, θα κάνουν το ίδιο.