Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βγαίνει άσπρος καπνός…

Βγαίνει άσπρος καπνός…

 


img_2138

Πολύ πιθανόν να έχει προπονητή η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος της ημέρας. Η επιτροπή προγραμματισμού αποτελούμενη από τους Μυλωνά, Τσαγγάρη, Χαραλάμπους και Καβαλιέρη συνεδριάζει αυτή τη στιγμή, για να μεταφέρει αργότερα σήμερα την άποψη της προς το διοικητικό συμβούλιο. Ήδη υπήρξαν θετικές απαντήσεις από κάποιους προπονητές, το θέμα είναι πλέον η απόφαση.

Με τα τωρινά δεδομένα μεγάλα φαβορί είναι οι Ουζουνίδης και Σαβέφσκι, με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι να έχει επίσης τις δικές του πιθανότητες. Η πληροφόρηση που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πως δύσκολα θα προκύψει προπονητής εκτός της τριάδας που αναφέρουμε, αν και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και όλα μπορούν να ανατραπούν. Μάλιστα ένα όνομα είναι αρκετά μεγάλο, έχει δουλέψει σε πολύ ψηλό επίπεδο και αν απαντήσει θετικά έστω την υστάτη, ίσως αλλάξει τα πάντα.

Για να γινόμαστε πάντως πιο συγκεκριμένοι για κάποιες περιπτώσεις, πρέπει να πούμε ότι ο Μανουέλ Μασάδο φαίνεται διστακτικός να αναλάβει την ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω των οικονομικών προβλημάτων της (είδε και έπαθε στον Άρη), ενώ υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις που κυκλοφόρησαν, οι οποίες απορρίφθηκαν από την επιτροπή είτε λόγω υψηλού κασέ, είτε βιογραφικού.