Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δέσμευση για πιο επιθετικό ποδόσφαιρο

Δέσμευση για πιο επιθετικό ποδόσφαιρο

img_3471


Εκείνο που έπαιξε τελικά το μεγαλύτερο ρόλο στην διακοπή της συνεργασίας με το Νεόφυτο Λάρκου, ήταν η φιλοσοφία του. Δεν ήταν κατ ανάγκην λανθασμένη -ποδοσφαιρικά ομιλούντες- αλλά φάνηκε πως δεν είναι στο DNA του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να δεχθεί συντηρητικό ποδόσφαιρο κάτι που φόρτωνε τον κόουτς με πίεση, ειδικά μετά από χαμένους βαθμούς. Φυσιολογικό είναι λοιπόν ο μέσος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να αναρωτιέται: ο Σοφοκλής Σοφοκλέους που ήταν μέχρι τώρα βοηθός του Λάρκου, θα παίξει αλλιώς;

Με βάση τα λεγόμενα του κ. Σοφοκλέους, τόσο μπροστά στις κάμερες, όσο και off the record, ναι. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε λόγο για “ορθόδοξο ποδόσφαιρο”, καθώς και για μια ομάδα που θα επιβάλλεται στον αντίπαλο. Τόνισε πάντως πως η επιθετικότητα μιας ομάδας δεν έχει κατ ανάγκην να κάνει με το σύστημα (4-4-2 ή 4-3-3), αυτά επιλέγονται αναλόγως αντιπάλου, αλλά είπε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να είναι επιθετική.

Όπως πληροφορούμαστε, Σοφοκλέους, Κάσερες και Καβαλιέρης είχαν ήδη μια πρώτη συνάντηση, στην οποία συμφώνησαν πως η ομάδα θα αλλάξει προσανατολισμό. Άλλο βέβαια η θεωρία και άλλο η πράξη, τα υπόλοιπα στο γήπεδο, μιας και η συνέχεια είναι δύσκολη.