Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν αλλάζουν πολλά στα πρόσωπα

Δεν αλλάζουν πολλά στα πρόσωπα

ma_04509


Δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά όσον αφορά τα πρόσωπα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Σοφοκλής Σοφοκλέους, σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα. Κάποιοι παίκτες φυσικά διεκδικούν είσοδο στην εντεκάδα, αν υπάρξουν όμως αλλαγές θα είναι λίγες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και την ίδια ακριβώς εντεκάδα.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια περιμένουμε να δούμε τον Τζόνι Λεόνι, δεξιά τον Σπούγκιν και αριστερά τον Σκαραμποτσίνο. Στο κέντρο της άμυνας, εφόσον και οι 4 κεντρικοί αμυντικοί είναι διαθέσιμοι, είναι όλα ανοικτά με τον Ντανιέλσον να έχει προβάδισμα για τη μια θέση και την άλλη να είναι διεκδικίσημη. Στα χαφ Ασσίς και Λεάντρο είναι δεδομένοι. Ο Μάρκο Σοάρες έκανε κόντρα στην Άχνα την καλύτερη του εμφάνιση και λογικά ξεκινάει, αποχώρησε όμως τραυματίας έτσι αν δεν νιώθει 100% ΟΚ θα ξεκινήσει ο Αντράντε.

Στα φτερά θα βρίσκονται οι Δημήτρης Χριστοφή και Αντρέας Αβραάμ, με τους Εφραίμ-Σκέμπρι να δουλεύουν σκληρά για να αρπάξουν μια ευκαιρία. Όσον αφορά την επίθεση, Φρέντι και Άλβες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Ασφαλώς όποιοι και αν αγωνιστούν, πρέπει να παλέψουν για μια νέα αρχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλή ποιότητα στο ρόστερ της, αυτό που χρειάζεται είναι διάθεση και σωστή προσέγγιση του αγώνα, σωστή νοοτροπία.