Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν προπονήθηκε ο Νούνο αλλά πήγε ξενοδοχείο

Δεν προπονήθηκε ο Νούνο αλλά πήγε ξενοδοχείο

new_ma_04517


Υπό το βλέμμα του νέου της τεχνικού, η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (19:00 omonoianews.com – LTV Sports HD). Ο κος Σαβέφσκι θα βρίσκεται αύριο στην κερκίδα του Τσιρείου, με τον Σοφοκλή Σοφοκλέους να κοουτσάρει για τελευταία φορά τους πράσινους.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις στο Γέρι. Δυστυχώς ο Νούνος Ασίς δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί βέβαια είναι ελάχιστες.  Εκτός έμεινε ο Ζοάο Άλβες όπως και οι Χριστόφορος Χαραλάμπους, Μάκης Γιαννίκογλου, Χάρης Κυριάκου, Μάριος Δημητρίου και Σταύρος Χριστούδιας.

Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Ρασίντ Αλαμπί, Σάβο Παβίτσεβιτς, Ντανιέλσον Φερέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ρενάτο Μαργκάσα, Μπρούνο Αγκουιάρ, Νούνο Ασίς, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Γιώργο Εφραίμ, Φρέντι Ντος Σάντος, Ανδρέα Αβραάμ, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι και Δημήτρη Χριστοφή.