Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, δήλωσε παρούσα!

Είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, δήλωσε παρούσα!

ns015224


Ξεκινάμε το κομμάτι με κάτι που λέμε τελευταίως συνεχώς: δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιστρέψει σήμερα στις επιτυχίες και να μπει με αυτοπεποίθηση στον κύκλο των ντέρμπι.

Το τονίζουμε από την αρχή της χρονιάς, γιατί έχουμε συνηθίσει να παρουσιάζουμε τις δυσκολίες που βρίσκουμε στο δρόμο μας (που ομολογουμένως είναι πολύ περισσότερες από ότι μια άλλη ομάδα) σαν δικαιολογίες της όποιας αποτυχίας. Την μια είναι η διαιτησία, την άλλη το οικονομικό, μετά “κάτι υπάρχει”, στη συνέχεια η ατυχία. Δεν λέμε ότι όλα αυτά δεν συμβαίνουν! Και κακές διαιτησίες είχαμε (3/3 φέτος) και οικονομικά προβλήματα έχουμε! Καιρός όμως να το πάρουμε απόφαση πως ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, με αυτά θα πορευτούμε, δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε για να τα διορθώσουμε, αλλά ούτε θα τα έχουμε πάντα σαν δικαιολογία.

Είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν και θες πρωτάθλημα; Δήλωσε παρούσα! Οι πράσινοι του Σοφοκλή Σοφοκλέους μπορούν σήμερα να παίξουν τη μπάλα που ξέρουν, να κερδίσουν τη φιλόδοξη ΑΕΚ και να κοιτάξουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε από τις δυσκολίες που βάλαμε πιο πάνω, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας όμως, τους δίνει όλα τα όπλα που χρειάζονται για να φύγουν νικητές από το ΓΣΠ. “Από εμάς εξαρτάται και δεν θα αφήσουμε καμιά δυσκολία να μπει στο δρόμο μας”, αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό.

Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στα αρχικά του στάδια, η ισοπαλία με την Άχνα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Αρκεί να αποβάλει η ΟΜΟΝΟΙΑ όλα εκείνα που την πιέζουν, να υπερπηδήσει τα εμπόδια, να συμπεριφερθεί σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια. Φτάνει να δηλώσει παρούσα και να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες, μια κάθε φορά. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!