Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμάζεται να γράψει ιστορία ο ΛΑΟΣ

Ετοιμάζεται να γράψει ιστορία ο ΛΑΟΣ

tickets-aek


Μπορούμε να κάνουμε SOLD OUT σε αγώνα στον οποίο δεν θα είμαστε καν παρόντες; Προφανώς και μπορούμε! Για την ακρίβεια μόνο εμείς έχουμε τη δύναμη να κάνουμε κάτι τέτοιο στη Κύπρο!Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν χρειάστηκε ποτέ ιδιαίτερα καλέσματα! Του αρκούσε πάντα η τεράστια αγάπη του για την ομάδα. Το μόνο που ζητούσε πάντα ήταν αυτή να παίζει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και να νιώθει πως είναι σημαντικός. Αυτή τη στιγμή μπορεί και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχει να κάνουμε SOLD OUT τα 22900 εισιτήρια για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την ΑΕΚ.

Δεν είναι μόνο η οικονομική ένεση προς το σωματείο, είναι και το μήνυμα που θα πάει προς κάθε κατεύθυνση ότι η βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν είναι μόνη, ούτε θα μείνει απροστάτευτη τώρα που περνάει δύσκολα. Είναι εδώ ο άγρυπνος φρουρός της! Και έδρα του ΛΑΟΥ είναι όλη η Κύπρος! Και τη νίκη θα πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ και λεφτά από τα εισιτήρια θα πάρει!

Από όσο ψάξαμε πάντως, μόνο μια φορά έγινε κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια. Οι οπαδοί της Δυναμό Δρέσδης στην εντός έδρας με την Ινγκολσταντ για την 25η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας στη Γερμανία εξάντλησαν και τα 32.066 εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον αγώνα. Άλλο Γερμανία, άλλο Κύπρος θα μας πείτε! Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ όμως θα κάνει το SOLD OUT απλά και μόνο επειδή το χει ανάγκη η ομάδα. Εμπρός λοιπόν, ας δείξουμε τη δύναμη μας.