Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευχαριστίες στον κόσμο από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Ευχαριστίες στον κόσμο από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Περισσότεροι από 2000 φίλοι της Ομόνοιας βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην τάφρο της «Πύλης Αμμοχώστου», για να παρακολουθήσουν την κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ.
Το τμήμα μάρκετινγκ, αρκετά μέλη του προσωπικού της Ομόνοιας καθώς και εθελοντές, έκαναν εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας ένα χώρο… πνιγμένο στο πράσινο, που έδινε αρκετές επιλογές στους παρευρισκόμενους για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Παρά την πίκρα από το τελικό αποτέλεσμα η εκδήλωση ήταν απόλυτα πετυχημένη, γι” αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν στο χώρο το βράδυ του Σαββάτου.
pyliammoxwsto
Στην τάφρο της «Πύλης Αμμοχώστου» είχαν στηθεί τρεις γιγαντοοθόνες υψηλής ποιότητας, υπήρχε φαγητό, ποτό και μουσική, όπως και καταστήματα τόσο από την Green Boutique, όσο και από όλα τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών μας. Επίσης, στον χώρο υπήρχαν συνεργεία για εγγραφή στην εκστρατεία «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών», ενώ είσοδο στην τάφρο δικαιούνταν όσοι είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο – εισφορά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερές του ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας μας που προμηθεύτηκαν το εισιτήριο – εισφορά, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο οικονομικά το σωματείο. Ο κόσμος μας πέτυχε κάτι το μοναδικό για τα Κυπριακά και όχι μόνο δεδομένα, δηλαδή τον πολύ μεγάλο αριθμό διάθεσης εισιτηρίων σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα. Με τέτοιο περήφανο λαό, η Ομόνοια δικαιούται να αισιοδοξεί ότι θα ξεπεράσει κάθε μορφής δυσκολία.
Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε να μείνετε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, διότι τώρα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν, η προσπάθεια της Ομόνοιας – σε όλα τα επίπεδα – συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά.
Πιο κάτω παραθέτουμε φωτορεπορτάζ από την… καταπράσινη βραδιά στην «Πύλη Αμμοχώστου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ