Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ήττα φέρνει αλλαγές

Η ήττα φέρνει αλλαγές

img_3459


Παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ καλύτερη από την ΑΕΚ, έδειξε και κάποιες αδυναμίες τις οποίες ο Σοφοκλής Σοφοκλέους θα προσπαθήσει να διορθώσει. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να προχωρήσει και σε αλλαγές προσώπων.

Ξεκινώντας από τον άσσο, θα ήταν έκπληξη αν δεν ξεκινούσε ο Οχάντ Λέβιντα. Ο προπονητής της ομάδας άλλωστε πρέπει να προστατέψει το Λεόνι. Από κει και πέρα αλλαγές ίσως δούμε και στην άμυνα, μιας και οι Ντανιέλσον-Αντράντε διεκδικούν τη θέση του Αλαμπί, ενώ είναι πιθανόν ο Μαργκάσα να εκτοπίσει τον Σκάρα που δεν ήταν καλός.

Στον άξονα παίζεται μόνο η θέση του αμυντικού χαφ με τον Αντράντε να απειλεί τον Σοάρες. Λέο και Ασσίς (αν είναι 100% έτοιμος) παραμένουν βασικοί. Όσον αφορά τα άκρα, Εφραίμ και Σκέμπρι γλυκοκοιτάζουν τη θέση του Αβραάμ, τη στιγμή που ο Χριστοφή διανύει περίοδο καταπληκτικής φόρμας και δεν βγαίνει.

Τέλος στην επίθεση αναμένουμε πως θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά ο Φρέντι. Ο Άλβες κάνει τα πάντα σωστά τον τελευταίο καιρό, εκτός από τα τελειώματα, το δυνατό του σημείο δηλαδή. Θα μείνει στον πάγκο, κάτι που θα τον βοηθήσει να καθαρίσει το μυαλό του.