Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ευκαιρία της ζωής του…

Η ευκαιρία της ζωής του…

sak_8668


Για τον απλό κόσμο, το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει πολλά. Είτε η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιδρά και μπαίνει με άλλο αέρα στα ντέρμπι, είτε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Για τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η ευκαιρία της ζωής του. Όχι φυσικά μόνο το παιχνίδι, αλλά οι επόμενες εβδομάδες.

Όνειρο κάθε προπονητή, είναι κάποια μέρα να κοουτσάρει την ΟΜΟΝΟΙΑ, τη μεγαλύτερη ομάδα του τόπου. Ο Σοφοκλής Σοφοκλέους θα κάνει επίσημα (γιατί είχε προηγηθεί το περσινό όταν ο Λάρκου τιμωρήθηκε) ένα όνειρο πραγματικότητα και φιλοδοξεί να το εκμεταλλευτεί. Στη διάσκεψη τύπου ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τον πιστώσουν, ταυτόχρονα όμως έδειξε έτοιμος και σίγουρος για τον εαυτό του. Θέλει να πετύχει και φαίνεται.

Η καρέκλα του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η πιο δύσκολη στη Κύπρο, αποδεδειγμένα. Το έργο του Σοφοκλέους δεν θα είναι εύκολο, το αντίθετο. Για να πετύχει, πρέπει πρώτα από όλα να φέρνει αποτελέσματα και στη συνέχεια να ικανοποιεί και τον απαιτητικό κόσμο με το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο ίδιος μίλησε τρεις φορές για ορθόδοξο, επιθετικό ποδόσφαιρο και για μιαν ΟΜΟΝΟΙΑ που θα επιβάλλεται του αντιπάλου. Αν θα το πετύχει, θα δούμε στο γήπεδο…Καλή επιτυχία Σοφοκλή, καλή επιτυχία ΟΜΟΝΟΙΑ…