Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόδα, ο κόσμος είναι πάντα εκεί”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόδα, ο κόσμος είναι πάντα εκεί”

lemesos


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου ανέλυσε τους λόγους που οδήγησαν στην πρόσληψη Τόνι Σαβέφσκι, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, ενώ τόνισε με νόημα πως ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα εκεί, μιας και αυτή δεν είναι μόδα αλλά τρόπος ζωής. Αναλυτικά:

Για την πρόσληψη Σαβέφσκι

Ο κ. Σαβέφσκι γνωρίζει καλά τις καταστάσεις στην ομάδα μας ενώ έχει ενημερωθεί και από το Δ.Σ. Γνώριζε τους ποδοσφαιριστές, εμφανίστηκε διαβασμένος. Αποδέχτηκε το υφιστάμενο τεχνικό τιμ και ρόστερ και για μας έχει μετρήσει η προηγούμενη του παρουσία του στον πάγκο της ομάδας. Η παρουσία του εκείνα τα δυο χρόνια κρίθηκε αρκετά καλή, διατήρησε την απόδοση της ομάδας σε ψηλά επίπεδα κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε καταφέρει. Τώρα είναι η στιγμή ο κάθε ένας με τον τρόπο του να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια. Θεωρώ πως ο κ. Σαβέφσκι αξίζει την υποστήριξη, είναι ένα αξιόλογος προπονητής, εξαιρετικός άνθρωπος και εργατικότατος. Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο το Σάββατο, θα αναλάβει από τη Δευτέρα.

Για τους τραυματίες στην ομάδα

Υπάρχει πρόβλημα με το Νούνο Ασίς. Έχει ραφές σε δυο σημεία στο αριστερό πόδι και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Υπάρχουν οι επιλογές για να καλυφθεί το κενό.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Θεωρούμε άδικη τη βαθμολογική μας θέση, αφού αξίζαμε να είχαμε εννιά βαθμούς αλλά μετρούμε μόνο τέσσερις. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και θεωρούμε ότι μπορούμε να πάμε στη Λεμεσό και να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο και πάμε για τη νίκη.

Για την ανταπόκριση του κόσμου

Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κόσμος πιστεύει σε αυτή την ομάδα και το πιο σημαντικό είναι το ενδιαφέρον αυτού του κόσμου δεν αλλάζει και δεν διαφοροποιείτε ανάλογα με τα αποτελέσματα. Ο κόσμος αγαπά την ομάδα του. Η Ομόνοια δεν είναι μόδα και ως εκ τούτου θα είναι παρών στην  δυτική κερκίδα του Τσιρείου για να δώσει και αυτός τη δική του μάχη