Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καθρέφτης των προβλημάτων, το αγωνιστικό

Καθρέφτης των προβλημάτων, το αγωνιστικό

ns017305


Λέμε ξανά πως η ομάδα χθες, δεν άξιζε να χάσει. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει να πούμε και άλλα πράγματα, γιατί μόνο έτσι μπορούν να βρεθούν λύσεις, μόνο έτσι θα βελτιωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε την εντύπωση πως το αγωνιστικό, είναι καθρέφτης όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Δείτε την χθεσινή εμφάνιση: η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσει, πάλεψε για ένα διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση, στο τέλος όμως δεν το κατάφερε, ενώ πλήρωσε και ένα τεράστιο λάθος παίκτη της, στην προκειμένη του τερματοφύλακα της. Όπως ακριβώς η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα προσπαθεί να σωθεί οικονομικά, καταβάλλει προσπάθεια αλλά συνέχεια το τεράστιο χρέος που δημιούργησε η διοίκηση την τελευταία τετραετία εμφανίζει συνέχεια νέα εμπόδια, συνέχεια την τραβάει πίσω.

Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν για να διορθωθεί η κατάσταση στην ομάδα. Και επιτέλους κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και ευθύνες. Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του, η πίεση που μπαίνει στην ομάδα είναι τεράστια, η αλήθεια είναι όμως πως τα προβλήματα ξεκινάνε από πιο ψηλά. Η διοίκηση έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης και οφείλει να βρει τους τρόπους να επέλθει ηρεμία. Οφείλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα με ότι έχουμε και όχι εν μέσω επεισοδίων που μοιάζουν με σαπουνόπερα.

Καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο Λεόνι έκανε χθες πολύ κακή εκτίμηση και πλέον βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Αν θέλουμε όμως να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε πως δεν ήταν ο μόνος που έκανε λάθος. Οι δυο ευκαιρίες που έχασε ο Άλβες ήταν πολύ εύκολες για την κλάση του και είναι αδικαιολόγητος. Ο Εφραίμ ψάχνει ακόμα τα πατήματα του (γεγονός φυσιολογικό αφού είχε τραυματισμό), ο Σκάρα ήταν σε κακή μέρα. Το πιο δύσκολο να χωνέψουμε όμως είναι πως μπαίνουν ντέρμπι και δυο ποδοσφαιριστές που ήρθαν να κάνουν τη διαφορά, έχουν παίξει σύνολο πάνω κάτω μισή ώρα. Αναφερόμαστε ασφαλώς στον Ζοάο Άλβες και τον Αντράντε οι οποίοι ήρθαν με περγαμηνές. Επίσης δύσκολο να χωνέψουμε είναι πως ο Αγκουϊάρ ξεκίνησε άλλη μια σαιζόν ανάποδα, με τραυματισμό κάτι που μειώνει τις επιλογές στα χαφ.