Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο: “Περήφανος για την αρχηγία”

Λέο: “Περήφανος για την αρχηγία”

img_4107


Ως μια νέα αρχή για τους ποδοσφαιριστές είναι η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας, Λεάντρο Αλμέιδα. Ο Βραζιλιάνος με Ουγγρικό διαβατήριο μίλησε σε μέσα της Ουγγαρίας για το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα και απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κατέκτησες Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είσαι περήφανος που είσαι αρχηγός της ομάδας;

Φυσικά, είναι μια τεράστια αναγνώριση για μένα. Πέρσι ήμουν τρίτος αρχηγός, φέτος είμαι ο πρώτος. Σημαίνει πολλά αυτό για μένα αφού σπάνια ήταν μη-Κύπριος πρώτος αρχηγός στην ομάδα.

Πως περνάς στην Κύπρο;

Πέρσι δεν είχα καλή σεζόν λόγω τραυματισμών. Ωστόσο φέτος ακολούθησα την προετοιμασία της ομάδας και νιώθω υπέροχα. Η ομάδα φέτος κατέκτησε το Σούπερ Καπ αλλά σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα κέρδισε μόνο ένα ενώ δεν τα καταφέραμε στο Europa League. Έτσι ήρθε η αλλαγή προπονητή.

Η αλλαγή προπονητή μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη θέση σου στην ενδεκάδα;

Ποτέ δεν ξέρεις. Θα είναι μια νέα αρχή για την ομάδα, και θα είναι μια ευκαιρία για όλους μας να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να παίζουμε. Νιώθω σιγουριά για τον εαυτό μου.

Το ξέρεις ότι θα μπορούσες να αγωνιστείς στο αριστερό άκρο της άμυνας της Εθνικής Ουγγαρίας. Υπάρχει πρόβλημα εκεί.

Θα το εκτιμούσα εάν έπαιρνα κλήση. Τελευταία φορά που κλήθηκα ήταν πριν από 2,5 χρόνια. Ελπίζω να ρθει ξανά τώρα, θέλω να βοηθήσω την Εθνική ομάδα της χώρας που αγαπώ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως παίζεις σαν μέσος…

Είναι αλήθεια, σχεδόν πάντα παίζω μέσος. Έχω αγωνιστεί όμως πολλά παιχνίδια στο παρελθόν ως αριστερός μπακ. Έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.