Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Μαζευτείτε και σταματήστε να ενοχλείτε τους παίκτες μας”

“Μαζευτείτε και σταματήστε να ενοχλείτε τους παίκτες μας”

milonas2


Επιστολή στο Αποέλ απέστειλε η διοίκηση του σωματείου μας μέσω της οποίας καταγγέλλει τις δηλώσεις του Πανίκο Χατζηλιασή, αφού τις θεωρεί εμπρηστικές. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιο ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος τύπου, προφανώς όμως, πρόκειται απλά για ένα έμμισθο υπάλληλο και συνήθως σε όλες τις εταιρείες αυτοί εκτελούν εντολές.

Είναι γελοίο να γράφεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε την απομάκρυνση του Χατζηλιασή, αφού ξαναλέμε πως δεν πρόκειται παρά για ένα υπάλληλο. Θα ήταν χαζό να θεωρήσει οποιοσδήποτε πως ο Χατζηλιασής δρα αυτόβουλα και κανείς δεν του τραβάει το αυτί. Άλλωστε εμπρηστικές δηλώσεις κάνει επανειλημμένα, αν διαφωνούσε το επίσημο Αποέλ θα ήταν ακόμα στη θέση του; Στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα βάζουν γενικά με την πολιτική του Αποέλ, την οποία θεωρούν επικίνδυνη και όχι με ένα άτομο, ένα έμμισθο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την επιστολή της τονίζει πως τέτοιες συμπεριφορές είναι επικίνδυνες ενόψει ντέρμπι και ζητάει τη συναίνεση του Αποέλ για να πάνε όλα καλά. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται αντίδραση του Αποέλ αν και από σήμερα, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αγιοποίησης του Χατζηλιασή, αφού βγαίνει προς τα έξω, ψευδώς,  πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε απομάκρυνση του. Δεν γνωρίζουμε αν η πληροφορία αυτή βγήκε από το Αποέλ, γνωρίζουμε πάντως πως δεν είναι αλήθεια.

Ταυτόχρονα, η επιστολή τονίζει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: συγκεκριμένος παράγοντας του Αποέλ, ενοχλεί συνεχώς σύμφωνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ, εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απαιτεί από το επίσημο Αποέλ, να τον μαζέψει, αφού δεσμεύονται με συμβόλαιο. Το γεγονός άλλωστε πως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζει για τις ενοχλήσεις, κάνει ξεκάθαρο πως οι ποδοσφαιριστές ενημέρωσαν τη διοίκηση, κάτι που δείχνει πως καμία πρόθεση δεν έχουν να πάνε στο απέναντι μαγαζί με το Άσπρο Κλίαρ.