Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέος κύκλος προπονητολογίας…

Νέος κύκλος προπονητολογίας…

ouzou


Όπως αναμενόταν, από την πρώτη κιόλας απώλεια βαθμών ξεκίνησε νέος κύκλος προπονητολογίας. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε σαφές πριν από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ πως υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς τον Σοφοκλή Σοφοκλέους, λίγες ώρες όμως μετά την ήττα από τους Λαρνακείς, κυκλοφόρησε έντονα το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Ελλαδίτης προπονητής που παραιτήθηκε χθες από τη Ξάνθη, έκανε μάλιστα σήμερα δηλώσεις σε αθλητική ιστοσελίδα (balla.com.cy) στις οποίες τονίζει πως τον ενδιαφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως δεν δέχθηκε κρούση από κανέναν. Άλλες πληροφορίες φέρουν άτομα κοντά στην διοίκηση να έχουν μιλήσει μεσοβδόμαδα  και με τεχνικούς από την Δυτική Ευρώπη την στιγμή όμως που από το συμβούλιο εξακολουθούν να ξεκαθαρίζουν πως δεν τίθεται θέμα και η ομάδα προχωράει με Σοφοκλέους.

Αυτό το γαϊτανάκι πάντως μόνο καλό δεν κάνει και το σωστό θα ήταν οι προθέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να γίνουν άμεσα και επίσημα γνωστές. Ταυτόχρονα, πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι προτεραιότητες της ομάδας καθώς και οι λόγοι πίσω από οποιαδήποτε απόφαση. Να ξεκαθαρίσει δηλαδή αν εξακολουθεί να υπάρχει πίστη στο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου θα το κτυπήσει η ομάδα με ότι έχει, ή αν πρώτος στόχος είναι η οικονομική περισυλλογή και προς αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθούμε. Ο κόσμος είναι σε μια φάση που θέλει εξηγήσεις για το κάθε τι και για να στηρίξει οτιδήποτε, θα πρέπει να πειστεί.