Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντρέας Δημητρίου: “Οι παίκτες μας ήταν παλικάρια”

Αντρέας Δημητρίου: “Οι παίκτες μας ήταν παλικάρια”

ma_02531


Παλικάρια χαρακτήρισε τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου μετά το τέλος του ματς. Στην ομάδα μας είναι στεναχωρημένοι για τα χτυπήματα που δέχονται οι παίκτες.

«Βέβαια χειροκρότησε ο κόσμος την ομάδα γιατί το άξιζε η ομάδα. Οι παίχτες μας ήταν παλληκάρια. Κατάφεραν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Για άλλο ένα παιγνίδι αξίζαμε τη νίκη όμως δεν την πήραμε. Μας δύναμη όμως δύναμη και κουράγιο το πρόσωπο που βγάζει. Αυτό μας δίνει δύναμη. Θα τα καταφέρουμε όμως στους στόχους μας. Έστω κι αν χάνει ένα από τους καλύτερους μας παίχτες αποβλήθηκε. Ένας παίχτης που δέχεται βάναυσα χτυπήματα συνεχόμενα. Και σήμερα δέχτηκε κτυπήματα όμως στο τέλος αποβλήθηκε.

Βλέπουμε πράματα που δεν μας αρέσουν καθόλου. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα που μας προβληματίζουν εμάς δεν προβληματίζουν κάποιους άλλους. Εύχομαι να μην τους ικανοποιεί αυτό. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα. Οφείλουμε να λέμε κάποια πράματα. Είμαστε στεναχωρημένοι και λυπημένοι όμως εμείς θα συνεχίσουμε.»