Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι Παφίτες δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ (pics)

Οι Παφίτες δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ (pics)

dsc_0557


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνέλευση των οργανωμένων φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο στην παρουσία μελών της διοίκησης του σωματείου. Στη συγκέντρωση που η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο CAPITAL οι φίλοι του λαοφιλούς σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τα μέλη της Διοίκησης Κώστα Χρίστου και Μιχάλη Βασιλείου το πλάνο και τη στρατηγική του σωματείου μέσα από την οικονομική εξόρμηση για έξοδο από το αδιέξοδο και καλύψει των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ.

Την ίδια στιγμή οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απεύθυναν διάφορα ερωτήματα τα οποία αφορούσαν κυρίως την οικονομική πτυχή αλλά βεβαίως και το θέμα του προπονητή. Πάντως το συμπέρασμα που βγήκε από την επαρχιακή συγκέντρωση στην Πάφο ήταν ότι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραμένουν πιστά στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας ενώ οι συνεισφορές τους ήταν αρκετά σημαντικές προς την οικονομική ενίσχυση.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η οικονομική ενίσχυση συγκεκριμένων φίλων του σωματείου, όλων των ηλικιακών διαβαθμίσεων, μπορεί να χαρακτηριστεί εως συγκινητική.

[nggallery id=36]