Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι τραυματισμοί, δίνουν νέα ευκαιρία στο Λέο στην Εθνική

Οι τραυματισμοί, δίνουν νέα ευκαιρία στο Λέο στην Εθνική

ns017219


Είναι γνωστό πως ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λεάντρο Αλμέιδα, υπήρξε στο παρελθόν διεθνής με την Ουγγαρία. Τα τελευταία χρόνια όμως και από τη στιγμή που έφυγε από το ουγγρικό πρωτάθλημα, ο Λέο παραγκωνίστηκε. Σύμφωνα με ουγγρικά ΜΜΕ ίσως να ήρθε η ώρα της επιστροφής του.

Οι τραυματισμοί των 2 αριστερών ακραίων μπακ Βάντσακ (Σιόν) και Λάτσκο(Βισέντζα), έχουν αφήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σάντορ Εγκερβάρι να ψάχνεται. Ο Οκτώβριος όμως είναι κρίσιμος μήνας για την πορεία της εθνικής Ουγγαρίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπελλου 2014, μιας και αγωνίζεται στις 12 κόντρα στην Εσθονία και στις 16 κόντρα στην Τουρκία. Έτσι ο Εγκερβάρι, ψάχνει για πιθανούς αντικαταστάτες και ο Λεάντρο είναι στους υποψήφιους.

Όπως όλα δείχνουν, ο Εγκερβάρι το σκέφτεται μεταξύ τριών παικτών, ενώ πιθανότατα θα καλέσει τους δύο. Αυτοί είναι οι Μίκλος Γκααλ (Σλάβια Σόφιας), Μπολντιζάρ, Μποντόρ (Γκέρμιναλ Μπέρσιοτ) και φυσικά ο Λεάντρο. Υπάρχει βέβαια και η σκέψη να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές και να μην καλέσει κατ’ανάγκην αριστερούς μπακ (Γκαμπόρ και Χάιναλ οι βασικοί υποψήφιοι) αλλά το πιο πιθανόν είναι να κληθεί τουλάχιστον ένας από τους 3 που παίζουν τη θέση.

Οι Ούγγροι φαίνεται πως παρακολουθούν τη πορεία του Λέο, αφού γνωρίζουν πως επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Δεν αναφέρουν φυσικά πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται κυρίως στον άξονα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει αφού στην Ουγγαρία ο Λεάντρο διέπρεψε και σαν μπακ. Οπωσδήποτε ενδεχόμενη κλήση θα στερήσει από τον τεχνικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Λέο για ένα διάστημα, από την άλλη όμως, θα είναι ευεργετική στη ψυχολογία του αρχηγού. Ίδωμεν…