Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόσμος έχει διάθεση, έχει όμως και αιτήματα

Ο κόσμος έχει διάθεση, έχει όμως και αιτήματα

img_4885


Ξεκάθαρο το μήνυμα: ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα είναι εκεί, θα είναι παρόντας στη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει η αγαπημένη του ομάδα να ορθοποδήσει. Και στο σχέδιο θα γραφτεί και εισιτήρια θα αγοράσει. Δεν πρόκειται να αφήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ αβοήθητη και θα κάνει αυτό που έκανε πάντα: θα την στηρίξει.

Την ίδια στιγμή όμως, βγήκε άλλο ένα ξεκάθαρο μήνυμα από την αποψινή συγκέντρωση: Ανεξάρτητα από το πιο πλάνο θα περάσει, επιβάλλεται να ανοίξουν οι πόρτες στα μέλη. Δεν είναι απαίτηση μόνο των οργανωμένων, αλλά όλου του ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ο κόσμος θέλει να έχει άποψη στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλει να έχει δικαίωμα να ψηφίζει, θέλει να νιώθει πως κρατάει την κατάσταση στα χέρια του.

Τρία είναι τα πράγματα που θα κρατήσουμε από την αποψινή συγκέντρωση:

Πρώτο και πιο σημαντικό, ότι ο ΛΑΟΣ θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, ακόμα και αν αυτό έχει επιπτώσεις στη τσέπη του. 2000 κόσμος ήρθαν σήμερα στο συνεδριακό και όλοι αγόρασαν εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πολλοί γράφτηκαν στα διάφορα σχέδια, όλοι έκαναν ξεκάθαρο πως θα βοηθήσουν.

Δεύτερο η δέσμευση του Στέλιου Μυλωνά πως όλες οι αιτήσεις μελών θα εξεταστούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και θα λάβουν απαντήσεις. Ας το πάρουμε απόφαση, το άνοιγμα των πορτών είναι η μόνη οδός.

Τρίτο, πως ακόμα και τώρα, δεν δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση για το τι θα γίνει με το χρέος προς το Μιλτιάδη Νεοφύτου. Θα κρατήσουμε πάντως τη δέσμευση ότι από τα έσοδα που θα μπουν τώρα στο σωματείο, δεν θα πάει ούτε και σεντ προς “τρίτους” αλλά θα πάνε στις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Στην συγκέντρωση της Τετάρτης έγιναν και λέχθηκαν πολλά τα οποία θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.