Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην Ελλάδα τους προβληματίζει, στην Κύπρο μπα…

Στην Ελλάδα τους προβληματίζει, στην Κύπρο μπα…

boaventura


Οποιοσδήποτε άκουγε πως σε μια ομάδα υπήρξαν σε 3-4 χρόνια 5 συνολικά ποδοσφαιριστές με προβλήματα σχετικά με την καρδία, αν μη τι άλλο θα προβληματιζόταν. Έτσι η ιστοσελίδα aek365.com εκφράζει ακριβώς αυτό τον προβληματισμό. Αντίθετα στην Κύπρο, τα περισσότερα ΜΜΕ επιλέγουν να το θεωρήσουν σύμπτωση και δεν ασχολούνται καν, ενώ αυτά που ασχολούνται, παίρνουν γραμμή παλαίμαχους του Αποέλ για δηλώσεις.

Γράφει χαρακτηριστικά η aek365.com:

“Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που, όπως όλα δείχνουν, βάζει τέλος στην καριέρα του Ουίλιαμ Μποαβεντούρα. Ο παίκτης της Ανόρθωσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής υπέστη ελαφρύ έμφραγμα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί έγιναν εξετάσεις και τελικά υποβλήθηκε σε καθετηριασμό, όπου καταδείχθηκε μικρή αγγειακή βλάβη. Πλέον ο 32χρονος παραμένει κλινήρης ενώ οι γιατροί εισηγήθηκαν να τερματίσει άμεσα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αυτά των τελευταίων ετών και να δημιουργήσει έντονο προβληματισμό. Συγκεκριμένα το 2009 ο Πίντο σε ημίχρονο αγώνα ένιωσε αδιαθεσία και στη συνέχεια έπαθε σπασμούς μέσα στο ασθενοφόρο. Γνωστό είναι το καρδιακό πρόβλημα του Χρήστου Κόντη το 2011 ενώ πέρσι ο Μαρίνος Σατσιάς υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Πριν από δύο μήνες ο Μάριος Ηλία ένιωσε επίσης ενοχλήσεις ενώ τώρα έρχεται το σοβαρό πρόβλημα του Μποαβεντούρα. “

Το δημοσίευμα εδώ