Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα ατομικά λάθη απαγορεύονται

Τα ατομικά λάθη απαγορεύονται

sak_7784


Το κεφάλαιο διαιτησία μας έχει κουράσει αφάνταστα σε σημείο που απορούμε αν πρέπει να ασχολούμαστε. Όταν μέσα που  παραδοσιακά, είναι αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ, έφτασαν σε σημείο να γράφουν για τα εξόφθαλμα λάθη των διαιτητών και θεωρούν  φυσιολογική εξέλιξη την καταγγελία της διαιτησίας, τι άλλο να πούμε; Θα ασχοληθούμε λοιπόν με τα δικά μας.

Θεωρούμε την χθεσινή αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πολύ καλή. Όχι ότι έπαιξε μεγάλη μπάλα, αλλά πήγε σε μια έδρα δύσκολη,  κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές, προηγήθηκε, κινδύνεψε ελάχιστα, ισοφαρίστηκε από στημένη φάση. Από κει και πέρα όμως, πρέπει να λεχθεί πως τα ατομικά λάθη απαγορεύονται.

Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλεις να κερδίζεις κάθε εβδομάδα. Χθες, όπως και στα προηγούμενα 2 παιχνίδια είδαμε λάθη ατομικά, πραγματικά απαράδεκτα για το επίπεδο στο οποίο αγωνιζόμαστε. Τα λάθη αυτά προήλθαν από περισσότερους από ένα ποδοσφαιριστές και είναι θέμα αυτοπεποίθησης και κυρίως συγκέντρωσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει περιθώριο να κάνει τέτοια λάθη, ειδικά από τη στιγμή που οι διάφοροι “Παναγοσκαπούλληες” παραμονεύουν, τόσο απλά.